Acceptant - expert (of groeit hier naar toe) in het accepteren van consumptieve kredietaanvragen - Bunnik

Apply
  • Posting Date: 11-06-2019
  • Vacancy number: 21781
In het kort

Jij bent een expert (of groeit hier naar toe) in het accepteren van consumptieve kredietaanvragen voor de particuliere klanten! Onze intermediairs is waar je de direct mee werkt. Vind jij het leuk om dé vakkundige gesprekspartner voor hen te worden? Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn

Je werk

Beoordelen, goedkeuren, uitbetalen van financial lease en consumptief kredietaanvragen die binnenkomen via onze distributiepartners, de intermediairs. Dat is de kern van jouw werk. Op een van beide vakgebieden word jij ingezet en verder opgeleid. Risico’s weeg je af. Je speelruimte zijn de acceptatie criteria. Je komt met alternatieve oplossingen. Door je gevoel voor commercie weet jij voor alle partijen het juiste resultaat neer te zetten. Dat is jouw doel.
Ben je ervaren in het acceptatie vak? Dan help je je collega’s verder te ontwikkelen en te ondersteunen bij de behandeling van de meer complexe dossiers.

Je werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (totaal 130 medewerkers) is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels DEFAM, ACN en GreenLoans en straks ook voor ABN AMRO.

Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

De afdeling  Acceptatie & Contractintake (+/- 25 medewerkers) is een dynamische omgeving, wij zijn ruimdenkend, creatief, daadkrachtig en doen het samen.

Je profiel

Risico’s afwegen en op basis daarvan beslissingen nemen: daar ben je goed in. Ook als er vastgestelde kaders zijn waarmee je rekening moet houden. Je hebt oog voor de klant en gevoel voor service: klantwensen signaleer je meteen. Daarnaast heb je een commerciële drive, hands-on mentaliteit, gevoel voor humor en weet je klanten aan je te binden en collega’s enthousiast te maken.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Mbo+/hbo werk- en denkniveau
- Analytisch, sterk in het leggen van verbanden en nauwkeurig in je werk
- Leergierig, nieuwsgierig en gewend om door te vragen
- Kan onderhandelen en bent klantgericht
- Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands
- En natuurlijk is kennis van de consumptieve kredietmarkt een hele fijne pre.

Ervaren of minder ervaren? We nodigen je uit om te solliciteren!

We bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook rekenen op een uitstekend start in jouw rol door onze onboarding en on-the-job training. Alles om een vliegende start te maken.

Salarisindicatie: Eur. 32k - 37k all-in per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek (Je kunt ook kiezen voor een 32-urige werkweek).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Diana Dekker, Unit Manager, 06-83159990, diana.dekker@alfam.nl   We maken graag kennis met je.

In verband met de vakantie van Diana Dekker word jouw sollicitatie in behandeling genomen in de week van 8 t/m 12 juli.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies