Adviseur Contact Center - Amssterdam

Apply
 • Posting Date: 22-08-2019
 • Vacancy number: 22394
In het kort

Ben jij de adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en in staat is om samen met de teams onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Jij bent de stem van de bank en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent oprecht geïnteresseerd in de klant, zorgt voor een warm welkom en dat klanten zich gehoord voelen. Staat klanten te woord, inventariseert en bespreekt de wensen en mogelijkheden. Het in één keer goed op lossen staat hierbij centraal, want jij weet dat dit een belangrijke driver is voor klanttevredenheid én dat het bijdraagt aan de efficiency doelstelling van het Contact Center.

Je werk

De optimale klantinteractie

Jij bent verantwoordelijk voor een accurate afhandeling/opvolging en vastlegging van klantcontacten (vragen en/of klachten) en stemt indien nodig af met de juiste partijen om een goed antwoord te kunnen geven. Houdt er rekening mee dat een contact niet langer (of korter) duurt dan nodig is om de klant goed te helpen. Is accuraat en begeleid de klant – waar mogelijk – naar online self service. Voelt zich eigenaar van de klantvraag en kan zoveel mogelijk vragen zelfstandig afhandelen en beperkt het aantal doorverbindingen naar andere afdelingen. Toetst actief bij de klant of vraag of klacht goed is afgehandeld.
 

Risicobewustzijn

Draagt zorg voor de naleving van de geldende procedures, richtlijnen, de compliance regelgeving. Vraagt ontbrekende informatie/gegevens op bij betrokken medewerker en/of klant. Signaleert risico’s in processen en afwijkend klantgedrag. Bewaakt reputatie gevoelige kwesties. Draagt zorg voor een correcte uitvoering en/of een zorgvuldige vastlegging conform geldende procedures. Bespreekt afwijkingen/uitzonderingen met teamleden en leidinggevende zodat hiervan als team geleerd kan worden. Is zich bewust van potentiele risico’s voor zowel klant als bank.

Oplossingsgericht

Doet proactief voorstellen om aanvullingen/wijzigingen aan te brengen op centraal opgestelde voorschriften, procedures en werkinstructies om de klantbediening binnen eigen en andere teams te verbeteren. Signaleert en anticipeert op veel voorkomende knelpunten en incidenten en bespreekt deze in het team. Is creatief in het bedenken van alternatieve oplossingen en laat op eigen initiatief of n.a.v. klachten dan wel signalen uit het werkgebied, onderzoeken of en op welke wijze processen, systemen en overige hulpmiddelen efficiënter kunnen functioneren en initieert in overleg met de leidinggevende verbeteracties.

Daarnaast als ADBZ II ondersteun en coach je jouw collega’s op o.a. inhoudelijke kwaliteit van hun gesprekken. Je inspireert en stimuleert jouw teamgenoten bij het stellen, evalueren en behalen van ambitieuze doelstellingen.

Het onderhouden van een efficiënte en effectieve samenwerkingsrelatie met zowel de collega’s uit andere teams als de diverse stakeholders is voor jou gesneden koek.

Je werkomgeving

De afdeling CGC is jong, groeiend en verandert voortdurend. Wij dragen dan ook allemaal bij aan het  succes en de ontwikkeling van de afdeling. Als adviseur bij Client Group Contacts word jij extra uitgedaagd omdat je multi-inzetbaar bent bij meerdere klantgroepen (multiskill). Je bent een pro op het gebied van communicatie, je gaat bijeenkomsten als dagstarts of trainingsvelden organiseren, je doet ervaring op met diverse klantgroepen en je werkt samen met collega’s om te bouwen aan het CGC van morgen.

Wij zoeken adviseurs dagelijkse bankzaken II in het Contact Center en start het CGC avontuur bij International Clients,, gevestigd op het dynamische Schiphol. Vanuit deze vestiging wordt er met een team van 40 adviseurs sterk, telefonische dienstverlening geboden aan verschillende klanten over de hele wereld. 

Binnen het CGC bedienen vier unieke klantgroepen, te weten  de niet ingezetenen (International Clients), ondernemers met zowel zakelijke als particuliere klantvragen (Medici en Vrije Beroepen) en de vermogende klanten (Private Assistance). Daarnaast benaderen we klanten pro-actief, waarvan wij denken dat deze baat hebben bij advies over hun productbezit (Personalized Marketing).

Je profiel
 • Kennis van de ABN AMRO strategie, in het bijzonder de Contact Center strategie
 • Minimaal MBO 4 niveau met minimaal 4 jaar advies ervaring binnen een Contact Center
 • Grondige kennis van de producten, processen en procedures binnen Client Group Contacts
 • Je vindt het leuk collega’s te helpen ontwikkelen en processen te verbeteren
 • Communiceren is voor jou een tweede natuur
 • Excellent in zowel de Nederlandse alsmede de Engelse taal
 • Je bent een echte doorzetter en bouwt mee aan het CGC van morgen 
 • Benodigde certificering
  • WFT Basis
  • WFT Consumptief Krediet Particulier
  • WFT Schadeverzekeringen Particulier.

 

Openingstijden

Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 20:00 uur.

We bieden

Wij bieden:

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling.


Contracturen:

30-35 uur (minimaal 5 dagen)

28-32 uur (minimaal 4 dagen).

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Bianca Bouma (+31 6 30170363) of Willem Kasteleijn (+31 6 39130932), Team leads Client Group Contacts.

  

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies