Adviseur Wonen I - Verrassend Klantbeheer - Utrecht

Apply
 • Posting Date: 04-11-2019
 • Vacancy number: 22248
Gezocht

Kan jij moeilijke zaken, makkelijk en duidelijk uitleggen ? Weet jij door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren de echte klantenwens helder krijgen ?  Een klanten- man/vrouw in hart en nieren die denkt in oplossingen en mogelijkheden ?       Dan zoeken wij jou !Binnen team VKB (verrassend klantbeheer aflosvrij) voeren wij onderhoudsgesprekken op de gehele hypotheek, waarbij je samen met de klant kijkt naar de toekomstige betaalbaarheid en wendbaarheid aan de hand van de hypotheekcheck (HC).   Wat gaan wij doen ?Pro- actief worden klanten benadert, welke middels een risico segmentatie zijn geselecteerd.Doel van ons contact is om samen met de klant middels een onderhoudsgesprek te kijken of de hypotheek nog steeds passend is en wordt de klant geïnformeerd en bewust gemaakt van zijn mogelijkheden.  Daar waar nodig informeer je de klant en verwijs je de klant actief door naar  de collega’s beheer, advies of zorgeloos wonen (ZW). 

 

Je werk

Als ervaren beheeradviseur ben je ‘DE’ gesprekspartner voor je klant. Neem je de tijd en zoek je naar oplossingen samen met je klant. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief goede verwerking en vastlegging van ieder klantgesprek. Het zullen niet altijd gemakkelijke klantgesprekken zijn, maar daar kan jij als professional prima mee uit de voeten.  Een tevreden klant is onze ‘GOAL’.   

Je werkomgeving

Je gaat werken binnen een dedicated team van circa 24 adviseurs, welke werkzaam zijn op de locatie Vliegend Hertlaan Utrecht.  De werkdagen starten niet eerder dan om 10.30 uur en van veranderingen raak jij niet snel van slag. 

Je profiel

Je bent een enthousiaste, gedreven pro- actieve collega die passie heeft voor hypotheken. Elke dag wil je vooral (veel) klanten spreken. Je vindt het een uitdaging om elke dag beter te worden, onze klanten mee te nemen in hun hypotheek en wellicht het belangrijkste het vertrouwen te geven dat alles duidelijk  en goed geregeld is. 
 Check je profiel:

 • Je hebt passie voor je werk
 • Je kan snel schakelen
 • Je bent resultaat- en oplosgericht
 • Teamplayer
 • Geen  9 tot 5 mentaliteit  en bereid 2 avonden in de week te werken en in roulatie 1 zaterdag in de maand
We bieden
 • wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • coaching en trainingen met brede ondersteuning
 • een dynamische werkveld met veel klantcontact
 • de mogelijkheid te werken in een uniek project binnen ABN AMRO  
 • een jaarcontract in schaal
Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten. Ik praat je graag bij. Michel Busch, 06-51255778.  We maken graag kennis met je!

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies