Agrarisch Specialist Vermogensplanning - een vrije rol en acquisitie is op jouw lijf geschreven - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 27-02-2019
  • Vacancy number: 19866

In het kort

Acquisitie is jou op het lijf geschreven. Het benaderen van de agrarische prospect of bestaande klant die zijn bedrijf (lees zijn/haar levenswerk) verkoopt geeft je energie. Weet jij met jouw affiniteit met de agrarische wereld en financieel/fiscale achtergrond echt meerwaarde voor hem/haar te bieden? En weet jij het vrijkomend vermogen binnen ABN AMRO op een juiste wijze onder te brengen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je gaat zelfstandig op zoek naar de agrarische ondernemer die op het punt staat zijn of haar bedrijf te verkopen (of recent verkocht heeft). Je legt contact met de prospect en weet je te onderscheiden door kennis van de materie. Je adviseert tijdens het verkoopproces en realiseert een continue stroom van nieuwe klanten. Vervolgens introduceer je de nieuwe klant bij de klantverantwoordelijke collega. Je onderhoudt actief je netwerk in de agrarische sector.

Je werkt zelfstandig in een gespecialiseerd team van 7 enthousiaste adviseurs; ieder met zijn eigen geografische marktgebied. Jouw marktgebied beslaat Noord-West Nederland. Je bent veel onderweg en werkt met regelmaat op het kantoor van één van de agri-teams. Onderling houden we als team wekelijks telefonisch overleg tijdens de dagstart en komen we eens per maand fysiek samen.

Je werkomgeving

Als agrarisch specialist vermogensplanning verbazen we elke dag opnieuw de klant en prospect met onze markt- en sectorkennis. We zijn in staat om een complex proces te vertalen naar een transparant financieel inzicht voor de ondernemer.  Het bieden van het juiste toegesneden advies is waar ABN AMRO voor staat.

Je profiel

We zoeken ter uitbreiding van het zelfsturend team een gedreven collega die acquisitie op het lijf geschreven is en die de agrarische markt begrijpt. Als adviseur beschik je over kennis van financiële en fiscale zaken. Je bent resultaatgericht en je begrijpt wat de klant nodig heeft. Je bent een netwerker en in staat om zelfstandig te werken.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Hbo werk- en denkniveau en kent de agrarische sector (door en door)
- Je hebt kennis van financiële planning (FFP of Leergang Vermogensplanner of te behalen)
- Je hebt een ondernemersmentaliteit en kunt zelfstandig werken
- Je bent de financieel regisseur tijdens het verkooptraject
- Je bent gewend aan het behalen doelstellingen en het opleveren van rapportages

We bieden

We bieden je een uitdagende functie met vrijheid om zelfstandig de markt te bewerken en daarmee je eigen tijd in te delen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid je kennis en kunde verder te vergroten en uit te groeien tot een echte professional samen met onze bestaande adviseurs. Op basis van het aantal kilometers dat je in deze functie reist hoort een lease auto tot de mogelijkheden.

Salarisindicatie: Eur. 65k-75k all-in, o.b.v een 40-urige werkweek.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Erie Vriese, Hoofd Agrarische Vermogensplanning op telefoonnummer 06-22574408 of via email: erie.vriese@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies