Assistent Beleggen - Zeist

Apply
 • Posting Date: 30-08-2019
 • Vacancy number: 22056
In het kort

Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam van Regio Midden, van de kantorenorganisatie van Private Banking Clients NL?

 

Wil jij samen met het beleggingsteam bijdragen aan de optimalisatie van de first line of defence en de commerciële verantwoordelijkheden ten aanzien van vermogensbeheer en de beleggingsconcepten “comfort” en “actief”?

 

Ben jij dé alerte en klantgerichte assistent beleggen? Een ondersteuner van de regionale beleggingsadviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden met kansen om door te groeien?

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij ondersteunt onze beleggingsadviseurs, in de breedste zin, bij de bediening van de beleggende klanten van de kantoren ’t Gooi, Zeist, Arnhem en Nijmegen. Je volgt hierbij het beleggingsbeleid van ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor zowel commerciële als administratieve taken en zorgt ervoor dat deze accuraat en vakkundig worden afgehandeld.

 

Klanten van Private banking hebben een beschikbaar vermogen > EUR 0.5 miljoen, wonen in Nederland en worden gesegmenteerd in LifeCycle Segmentatie (Next, Explore, Master, Eminent) of Ondernemers. De klantportefeuille bevat een groot aandeel van voor ABN AMRO gezichtsbepalende klanten met een belangrijk privé en zakelijk netwerk. Het marktsegment is divers, met een aanzienlijke instroom en doorstroom van (potentiële) klanten. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. Er geldt een structurele groeiopdracht qua aantal klanten, assets under management en opbrengsten.

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

 

De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun  welvaart en welzijn. Het regionale beleggingsteam bestaat uit circa 30 enthousiaste professionals. Het team van assistenten werkt grotendeels vanuit Zeist.

 

We zijn er trots op dat ABN AMRO MeesPierson al vele jaren achtereen door Euromoney is uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Onze klanten zien ons als trusted advisor, en belonen ons met een hoge klanttevredenheid.

Je profiel

Je hebt oog voor de ambities, dromen en drijfveren van klanten. Zij en je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 •     hbo werk- en denkniveau (een DSI-registratie geeft je een voorsprong);
 •     ervaring en affiniteit met beleggingsadvies, en de operationele uitvoering ervan;
 •     je communiceert op een hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk;
 •     gesprekspartner op niveau, en in staat beleggingsmaterie helder uiteenzetten;
 •     je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
We bieden

ABN AMRO MeesPierson hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, en ruimte om te ondernemen. We gaan ervan uit dat je deze uitdaging vanaf dag één met beide handen aanpakt. Je maakt deel uit van een hecht team, en gaat aan de slag in een dynamisch marktgebied met veel kansen en mogelijkheden.

 

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren   en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

 Wij bieden

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een passend bruto maandsalaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een goede pensioenregeling
 • maar vooral de ruimte om verder door te groeien in je ambities en ontwikkelingen
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature.

Neem voor meer informatie contact op met Jan-Willem Derks, Directeur Investments Regio Midden, 035-6977986. We maken graag kennis met  je. 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies