Assistent(e) Employee Experience Desk DFC - Den Bosch

Apply
  • Posting Date: 12-08-2019
  • Vacancy number: 22463
In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Als assistent(e) Employee Experience kom je te werken in het People & Conduct team binnen DFC. Het People & Conduct team is verantwoordelijk voor onder andere werving en behoud van collega’s binnen DFC, opleidingen en ontwikkeling, maar ook t.a.v. gedrag, cultuur en ethiek.  Daarvoor bedenk je als team plannen, brengt deze in uitvoering en verbetert ze daar waar nodig. Dit alles in nauwe samenwerking met o.a. HR, Compliance & Conduct, de zogenaamde DFC operating units waar het echte analyse werk op financiële criminaliteit gebeurt .

 Binnen het People & Conduct team is er een Employee Experience subteam, wat zich focust op alles wat te maken heeft met de Employee Experience; van het ophalen van behoeften bij de managers en “op de vloer” tot de werving en selectie(gesprekken), van onboarding tot introductiedagen voor nieuwe collega’s, en van het opzetten van gave fun, fit & learn activiteiten tot rapporteren over de voortgang en contact met leveranciers. Als assistent(e) ben je het centrale ondersteunende punt in het team. Je bent verantwoordelijk voor de technische onboarding van nieuwe collega’s en draagt bij aan het werving & selectie proces. Amperit, Talent2Grow en My time hebben daarom ook geen geheimen voor je. Binnen het team ben je de spil waar het team op kan terugvallen. Je ondersteunt het team organisatorisch en administratief op alle onderdelen. Je stelt vacatures en verzorgt de opvolging hiervan, helpt organiseren bij selectiedagen, je bent verantwoordelijk voor het (systematische) aannameproces en ondersteunt bij activiteiten die bijdragen aan de employee experience

Je werkomgeving

Omdat we nóg meer aandacht willen geven aan activiteiten die financiële criminaliteit tegenaan, wordt er een additionele afdeling binnen DFC opgezet in Den Bosch. Op deze gave locatie, die uiteraard voldoet aan de nieuwste wensen en trends op facilitair vlak, komen in totaal ca. 325 Know Your Client Analisten te werken, die klantdossiers van R&PB zullen analyseren en beoordelen op financiële criminaliteit.

 

Om deze groei in goede banen te leiden zal er een afvaardiging van het People & Conduct team in Den Bosch komen. Samen met 5 andere collega’s zal jij deze Employee Experience Desk gaan vormen, waarbij je als team veel verantwoordelijkheid krijgt én neemt. Dit in nauwe afstemming met het Employee Experience team wat er al binnen People & Conduct aanwezig is, in het kader van optimale uniformiteit, van elkaar leren en efficiëntie. Als team hebben jullie zo een belangrijke rol in het opbouwen van deze nieuwe afdeling!

 

Je profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, enthousiast en gedreven. Je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team player. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • Je staat bekend als een goede organisator, waaronder projectmanagement vaardigheden;
  • Je sociale skills zijn uitstekend; je bent mensgericht, empathisch en maakt makkelijk contact. Je bent een verbindt door samen te werken, ook buiten je eigen team en/of afdeling;
  • Je hebt oog voor detail en vindt een juiste vastlegging key, maar vergeet niet het overzicht te bewaren en kunt uiteraard flexibel zijn indien nodig;
  • Je hebt de nodige ervaring met HR systemen als MyHr, Amperit, Mytime en Talent2Grow;
  • Werken onder druk gaat je goed af.
  • Wellicht overbodig, maar aangezien het werk in het Nederlands is, spreek en schrijf je dit vloeiend.
     
We bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Jij bouwt mee aan de nieuwe afdeling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Persoonlijke groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk! Dit alles om gezamenlijk succesvol te zijn in het tegengaan van financiële criminaliteit, vanuit de maatschappelijke rol die wij hierin willen spelen! 

Interesse?

Wil je ons helpen met het opsporen van deze financiële criminaliteit? Dan horen we graag van je! Reageer nu op deze vacature. We maken graag kennis met je! Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met DFC.Employee.Experience@nl.abnamro.com t.n.v. Yvonne Brugman, Consultant People Attraction & Development binnen DFC. 

 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies