Beleggingsadviseur - Den Haag

Apply
  • Posting Date: 29-04-2019
  • Vacancy number: 21096

In het kort

Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam van Regio Midden West van de kantorenorganisatie van Private Banking Clients NL? Wil jij samen met het beleggingsteam van Regio Midden West bijdragen aan de optimalisatie van de first line of defence en de commerciële verantwoordelijkheden ten aanzien van vermogensbeheer en de beleggingsconcepten “comfort” en “actief”?  Ben jij dé beleggingsexpert. Dat betekent dat je deskundig bent, oprecht geïnteresseerd in je klant en risicobewust en een stevige en breed ontwikkelde gesprekspartner voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn erg benieuwd!

Je werk

Als beleggingsadviseur bij PB Clients NL ben je verantwoordelijk voor het adviseren en beheren van beleggingsportefeuilles van jouw klantrelaties. Waarin het belang en de behoeften van de klant centraal worden gesteld naast de te behalen resultaten. Rekening houdend met interne eisen, wet- en regelgeving op het gebied van risico’s en compliance. Je omarmt de multi channel benadering van de bank en draagt deze uit.Klanten van Private banking hebben een beschikbaar vermogen > EUR 0.5 miljoen, wonen in Nederland en worden gesegmenteerd in LifeCycle Segmentatie (Next, Explore, Master, Eminent) of Ondernemers. De klantportefeuille bevat een groot aandeel van voor ABN AMRO gezichtsbepalende klanten met een belangrijk privé en zakelijk netwerk. Het marktsegment is divers, met een aanzienlijke instroom en doorstroom van (potentiële) klanten. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. Er geldt een structurele groeiopdracht qua aantal klanten, assets under management en opbrengsten.

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.Regio Midden West bestaat in totaal uit ongeveer 85 collega’s. Het directe team bestaat uit 24 collega’s, Beleggings Adviseurs, Beleggings Assistenten en een Directeur Investments. Binnen het beleggingsteam van Regio Midden West werken we intensief samen om zo ieders talenten te kunnen benutten, kantoorbreed werken we samen met de private bankers en assistenten. Je werkt ook nauw samen met de andere specialisten binnen Private Banking, zodat we klanten optimaal van dienst kunnen zijn. De beleggingsteams zijn verantwoordelijk voor de vermogende relaties die beleggen via de concepten “comfort” en “actief” en vermogensbeheer. Kantoor Den Haag is gevestigd aan de Koningskade 30. Op dit kantoor zijn alle Business Lines zoals International Clients, Commercial Clients en Particulieren vertegenwoordigd waardoor de klantreis één van de succesfactoren van dit mooie duurzame kantoor is.We zijn er trots op dat ABN AMRO MeesPierson al vele jaren achtereen door Euromoney is uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Onze klanten zien ons als trusted advisor, en belonen ons met een hoge klanttevredenheid.

Je profiel

Je bent klantgericht, proactief en je inspireert klanten en collega’s met jouw aanpak. Je kunt goed luisteren, zodat je weet wat jouw klant drijft. Je bent positief kritisch. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamspeler.Je bent veranderingsgezind en hebt ervaring met de digitale kanalen en het duurzaamheidsbeleid van de bank. Je omarmt de vernieuwde technologie (video conference, web ex en online chat) en je volgt de ontwikkelingen op economisch en politiek gebied. Je hebt NPS en klantbelang centraal hoog in het vaandel.Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • economische kennis op  hbo/wo-niveau
  • minimaal 1 tot 4 jaar (wo) of 5 tot 7 jaar (hbo) ervaring in de financiële dienstverlening en met beleggen
  • DSI-geregistreerd en minimaal WFT Basis
  • kennis van: de kapitaalmarkt, beleggingsproducten en financiële  producten, wet- en regelgeving, procedures rondom risicobeheersing en compliance, de  strategie, missie, doelstellingen  en organisatiestructuur van ABN AMRO en in het bijzonder van Private Banking
  • goede communicatieve en relationele vaardigheden

We bieden

ABN AMRO MeesPierson hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, en ruimte om te ondernemen. We gaan ervan uit dat je deze uitdaging vanaf dag één met beide handen aanpakt. Je maakt deel uit van een hecht team en gaat aan de slag in een dynamisch marktgebied met veel kansen en mogelijkheden. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. Zowel in Nederland als daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren  en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Auke Coors, Directeur Investments Regio Midden West, 06-51707104. We maken graag kennis met je. 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies