Business Consultant Capaciteitsmanagement - business strategie en personele capaciteit samenbrengen - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 16-01-2019
  • Vacancy number: 17228

In het kort

Strategisch Capaciteitsmanagement is jouw ding! Analytisch bezig zijn. Lange termijn denken. De personele capaciteit afstemmen op de business behoefte afstemmen in samenwerking met de capaciteitsmanagers. Jouw bijdrage in het behalen van de doelstellingen van ABN AMRO Personal Banking is een belangrijke. Breng jij ons capaciteitsmanagement naar een hoger niveau?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij denkt na over capaciteitsmanagement op strategisch niveau en de lange termijn. En je bent een sparringpartner voor de capaciteitsmanagers. Jouw focus? De (lange termijn) behoefte van de business inzichtelijk maken. De business doelstellingen helder krijgen. De toekomstige klantvraag gaan inschatten. Dit alles heeft impact op het aantal mensen wat nodig is om de doelen van ABN AMRO Personal Banking te realiseren. Maar ook dat ze op de juiste plek en op juiste moment aanwezig zijn. En is van invloed op systemen, processen en wijze van samenwerken. Dit speelveld overzie je en zit je middenin. Met de operationele capaciteitsmanagers en projectteams geef je hier de juiste invulling aan.

Je werkomgeving

Binnen Personal Banking heeft de afdeling Business Support als primaire, gezamenlijke purpose ‘het challengen en supporten van de medewerkers binnen Personal Banking’ om hen in staat te stellen de klanten van Personal Banking zo goed, efficiënt en duurzaam mogelijk te bedienen.

In het Performance Office (binnen Business Support), waar jij deel vanuit maakt, formuleren wij de kpi indicatoren voor de distributiekanalen, werken we aan het programma beeldbankieren, verbeteren we de employee journey Siebel, zorgen we voor het voeren van de juiste personal development binnen de skills, zijn we verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van capaciteitsmanagement. Ook zorgen wij voor management informatie en geven wij advies over de prestaties van de teams binnen Personal Banking en het Contact Center.

Je profiel

Je bent sterk analytisch en pragmatisch. Teamgericht en in staat om te presenteren en overtuigen. Je hebt een duidelijke visie op capaciteitsmanagement en zorgt voor continue doorontwikkeling van het vakgebied, samen met de capaciteitsmanagers.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- minimaal een hbo werk- en denkniveau
- capaciteitsmanagement heeft je interesse
- visie en strategie kunnen ontwikkelen, presenteren en handen en voeten geven
- onderbouwt fact-based
- zoekt de samenwerking op
- omarmt de agile werkwijze
- de Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift

We bieden

Je gaat samenwerken met hoogopgeleide en ambitieuze collega's. Je werkt aan ‘high impact’ opdrachten en als gevolg daarvan zichtbare veranderingen. We investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren. We ondersteunen je graag in je doorgroei.

Salarisindicatie: EUR. 66k – 77k all-in, o.b.v. een 40-urige werkweek.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Gijs Waterschoot, Skill Lead Performance & Strategie, 06-10040778. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies