Business Consultant Maatwerkkredieten - ontwikkel eenvoudigere en gestandaardiseerde producten - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 04-10-2019
  • Vacancy number: 22852
In het kort

Ben jij een pitbull  die zich vastbijt in de wereld van maatwerkkredieten en niet meer loslaat? Iemand die zorgt dat de customer journey perfect in elkaar zit en aansluit bij de behoeften van de klant? Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden moeten we onze producten en diensten constant verbeteren. Past het krediet nog bij de klant? En hoe zorgen we ervoor dat het blijft passen? Dat vraagt om precisie, creativiteit, inlevingsvermogen en kennis van nieuwe mogelijkheden. Bij ons duik je echt de diepte in. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Business Consultant/Developer werk je in het maatwerkkredietenteam. Jouw expertise zet je in om nieuwe kredietproducten te ontwikkelen zodat ze eenvoudiger en meer gestandaardiseerd zijn aan te bieden aan onze klanten. Of je maakt voorstellen voor bijsturing van producten en processen die niet meer voldoen aan de wet- en regelgeving die vandaag de dag geldt. Ook werk je aan systeem- en procesverbeteringen, implementaties of vraagstukken rondom de zorgplicht van maatwerk kredietproducten voor de particuliere markt. In de volle breedte houd je je op de hoogte van marktontwikkelingen, relevante wet- en regelgeving, processen en systemen. Werk aan de winkel dus. Welk thema je straks oppakt hangt af van je specifieke talenten en persoonlijke interesses. Een duurzame kredietverlening realiseren is het uiteindelijk doel.

Je werkomgeving

Als Business Consultant/Developer maak je deel uit van een multidisciplinair team van business en IT (genaamd ‘block’). Wij zijn onderdeel van het Grid Consumer Credits, een van de productgrids binnen Daily Banking. Met meer dan 100 collega's werk je dagelijks aan het verbeteren en realiseren van goede gestandaardiseerde maatwerk kredietproducten bedoeld voor de particuliere markt. We zijn verantwoordelijk voor grote kredietportefeuilles die een van de fundamenten zijn van ABN AMRO Retail & Private Banking NL. Het is onze taak om de producten en diensten relevant en van hoge kwaliteit te houden, ook al leven we in een roerige tijd van met een snelle verschuiving van fysiek naar online. We richten de customer journey zo in dat onze klanten er tevreden op terugkijken. Goed voor hen, rendabel voor ons. We zijn ondernemers, met gevoel voor de klant, grondige kennis van het assortiment en oog voor interessante marktontwikkelingen.

Daarbij werken we Agile. In nauwe samenwerking met de Product Owner en onze stakeholders bepaalt het team hoe we onze doelstellingen het beste kunnen bereiken. Er is daarom veel ruimte om initiatief te nemen en je werk zo in te delen als jij denkt dat goed is. Denk je dat het beter kan? Prima, doe het dan!

Je profiel

Denken en doen is op jou van toepassing. Proactief, snel van begrip, de handen uit de mouwen willen steken. Oog voor details. Problematieken willen doorgronden. En dan weer vanuit een strategisch oogpunt zaken bekijken. Dat alles ben jij. Maar ook communicatief en organisatorisch sterk. Je weet diverse stakeholders te managen en je bent organisatiesensitief. Belangrijk is dat je logisch en innovatief denkt, niet snel opgeeft en kunt omgaan met de druk die miljardenportefeuilles met zich meebrengt. Bij alles wat je doet bedenk je dat onze klant centraal staat en dat we een evenwichtig risicobeleid nastreven.

Check je profiel:
- Een afgeronde hbo of wo opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, finance, accountancy, bedrijfskunde of IT
- Krediet- of hypothekenkennis, je bent bereid het maatwerkkredietenvak je snel eigen te maken
- Dat je in staat bent om in teamverband een opdracht uit te voeren in een uitdagende omgeving
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om informatie overtuigend over te kunnen brengen
- Kennis over zorgplicht is een pre en affiniteit met IT

We bieden

Je hebt de mogelijkheid je verder te verdiepen in je expertise en/of je te ontwikkelen in de breedte van de functie: van het schrijven van beleid, license-to-operate werkzaamheden tot het betrokken zijn bij het ontwikkelen van een nieuw product. Binnen jouw expertise zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Dit alles is afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring.

Salarisindicatie: Eur. 5.000 - 6.000 bruto maandsalaris o.b.v. 36-urige werkweek.
Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
Een OV-jaarabonnement
Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Diana Pas, 06 1207 8976. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies