Business Developer Detecting Financial Crime - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 10-01-2020
  • Vacancy number: 22977
In het kort

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team om de doelen binnen Detecting Financial Crime (DFC): Innovatie & Design te behalen. Hierbij werk je samen op een agile werkwijze. Als Business Developer heb je je sporen verdiend binnen het CDD/KYC domein en word je als zodanig herkend en erkend of ben je net begonnen en ben je toe aan een mooie groeistap. Gezamenlijk met je collega Business Developers bepaal je hoe er binnen je expertise en/of interesse en ervaring gewerkt wordt. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Business Developer houd je je bezig met policy, process design, tooling, innovatie en consultancy vraagstukken. De mate waarin is afhankelijk van het thema waaraan jij werkt in combinatie met jouw vaardigheden. Innoveren, adviseren, verbeteren, trainen en troubleshooten zijn de basis activiteiten waar jij je mee bezig zult houden. Met jouw agile team ben je bankwide en end-to-end verantwoordelijk voor de oplevering van vraagstukken op het gebied van Client Due Dilligence (CDD) en regulations (denk oa aan anti money laundering, anti terrorist financing, GDPR en DAC6). Bouw met ons aan deze strategische topics in het hart van onze bank.  Het werkterrein van DFC: Innovatie & Design staat in de spotlights en krijgt vrijwel dagelijks aandacht in de (financiële) media. Je werkt in de frontlinie en hebt impact. DFC: Innovatie & Design werkt bankwide, dus kom je in aanraking met al onze particuliere en zakelijke klantsegmenten. Breng je analytische en verbindende skills mee om samen onze visie en ideeën te realiseren. Zet je klantkennis, innovatiekracht en regulatory expertise in om voor alle business lines een toekomstvast operating model te creëren op de DFC aandachtsgebieden. Neem onze stakeholders mee op deze reis en gebruik bv advanced analytics om te innoveren en optimaliseren. Samen met professionals uit de business en de ITorganisatie bereik je in een dynamische omgeving onze doelen. Autonoom samenwerken op een agile werkwijze is hierbij de sleutel tot het succes.

Je werkomgeving

We zoeken Business Developers voor DFC- Innovatie & Design specifiek voor de aandachtsgebieden Design en Connect. DFC: Innovatie & Design is 1 van de units binnen de nieuwe Detecting Financial Crime unit. Er is een nauwe samenwerking met alle units binnen DFC maar specifiek met die van het CAR grid (delivery teams Client Acceptance, Client filtering, Transaction Filtering, Transaction Monitoring en Master Admin teams) Oversight en Specials. Je werkt graag in een omgeving die geen dag hetzelfde is. De omgeving waar je gaat werken is onderdeel van de groeistrategie waarin innovatie een belangrijk speerpunt is. Denk hierbij aan innovatieve oplossingen rondom het voorkomen van financiële criminaliteit zoals witwassen en het financieren van terrorisme. Je weet om te gaan met complexe wet- en regelgeving en haalt er plezier uit om deze vereisten om te zetten in kansen. Jij begrijpt de snel veranderende behoefte van onze klanten en vindt het gaaf om daar steeds opnieuw op in te spelen. Dit zorgt ervoor dat al onze klanten en de collega’s binnen de klantsegmenten van de bank optimaal bediend worden met innovatieve oplossingen.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en hebt een voorbeeldrol. Klantperspectief en het bestrijden van financial crime zijn je primaire drive om te werken in DFC Innovatie & Design.
Je beschikt niet alleen over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden, maar je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen en heb je interesse in wat jij kan leren van je collega’s met andere expertises.Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau
- Je wilt je graag verbreden en verdiepen op de elementen; policy, process design, innovatie en consultancy
- Je hebt (aantoonbare) affiniteit met IT
- Je omarmt de agile werkwijze
- Kennis van CDD en wet- en regelgeving
- Gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen

We bieden

Je krijgt de ruimte om mee te bouwen aan de agile werkwijze binnen ABN AMRO. We leren graag van jouw ervaringen met agile werken en passen jouw best practices toe. Je hebt de mogelijkheid je verder te verdiepen in je expertise en/of je te ontwikkelen in de breedte van de functie. Binnen jouw expertise zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Maar ook daarbuiten. Dit alles is afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring.- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
- Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
- Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Astrid Minderhoud via 06 83623816 of Peter Fijnvandraat via 06 29 011 869 . We maken graag kennis met je.

 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies