Business Developer PSD2 - Consultant / Proces- en Productmanager in een! - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 16-10-2019
  • Vacancy number: 22856
In het kort

Ontwikkel onze PSD2 Open Banking proposities ... Je bent betrokken bij de doorontwikkeling van de PSD2 en spin-off producten, evenals bij het ontwerp en de implementatie van alle relevante processen. Om dit te doen, werkt je nauw samen met vele afdelingen binnen ABN AMRO in een complexe en internationale organisatie, evenals met IT-engineers in ons DevOps-team om de behoeften van onze klanten in kaart te brengen en zorg te dragen voor de juiste embedding in onze interne organisatie. Wil jij mede de toekomst van financiële diensten vormgeven. Dit is de kans!

Je werk

Procesontwerp en -implementatie, risicoanalyses en productdocumentatie zijn jouw kernactiviteiten. Hiermee help jij om het PSD2 Open Banking-programma van ABN AMRO te implementeren.
Samen met de Product Owner, Solution Designer en het DevOps-team draag jij bij aan de verbeteringen van de PSD2-API's. Deze moeten in lijn zijn met de wetgeving en naar tevredenheid van externe betalingsdienstaanbieders (TPP's).
Er is hiervoor nog veel werk aan de winkel. Zowel op proces- als functionele iteraties zorg jij  voor het doorvoeren van de vereiste verbeteringen. Daarnaast ben jij de spil in het ondersteunen van het DevOps team om eventuele incidenten adequaat op te lossen.
Jij werkt nauw samen met de service- en Supportorganisaties, zodat zij de juiste service kunnen leveren aan onze afnemers ( TPP’s, ABN AMRO-accounthouders).
Je helpt bij het schrijven van de documentatie die ontwikkelaars in staat stelt om de bankproducten te begrijpen deze te implementeren in hun organisatie. Je zorgt ervoor dat de documentatie die beschikbaar is op de ABN AMRO Developer Portal correct is en levert ook praktische input voor het documentontwerp- en releaseproces.

Al met al ben je als Business Developer PSD2 Open Banking betrokken bij de volledige levenscyclus van onze API's - van het bedenken van de beste API's voor onze klanten tot ervoor zorgen dat alles soepel blijft lopen.

Je werkomgeving

Financiële instellingen worden geconfronteerd met ontwrichtende marktontwikkelingen, onder andere aangewakkerd door PSD2 en technologische innovaties. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat ABN AMRO continu in staat is om hoogwaardige en relevante diensten aan te bieden aan onze klanten door zich open te stellen voor partners en klanten. Je maakt deel uit van de afdeling Open Banking, die centraal staat in de innovatie- en groeistrategie van onze business line Commercial Banking. Het team is een multidisciplinaire groep van ambitieuze collega's die werken met een Agile mindset en met een focus op Open Banking.

Je profiel

Je bent een ondernemende persoon die gepassioneerd is in het vormgeven van de toekomst van financiële diensten. Je weet wat er speelt op de financiële markt en in het gedrag van klanten. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en een goed ontwerp en bent bereid jezelf en je collega's te ontwikkelen. Je bent open, eerlijk, respectvol en betrouwbaar.

Denken we dat je een match bent? Controleer je profiel:
- Je hebt ervaring op het gebied van betalingsverkeer of online kanalen en bij voorkeur met API's
- Je hebt ervaring in consulting / procesbeheer / documentschrijven / procesoptimalisatie
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur in het Nederlands waarmee je je ideeën kunt uiten aan zowel ingenieurs en zakelijke belanghebbenden als externe belanghebbenden

We bieden

Wij bieden je vrijheid om jouw ambities te realiseren in een uitdagende werkomgeving. Het is een mooie kans om de toekomst van ABN AMRO en financiële diensten vorm te geven. We bieden je een fulltime functie in Amsterdam. Afhankelijk van jouw ambities, interesse en ervaring biedt ABN AMRO voldoende mogelijkheden om te groeien als professional en individu.

Salarisindicatie: EUR 51k – 68K all-in, op basis van een 36-urige werkweek.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer online. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Rogier Schaefers, 06 3049 7082 of Rogier.Schaefers@nl.abnamro.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies