Business Developer - zet jij het bestaande hypotheekproces op zijn kop? - Amersfoort

Apply
  • Posting Date: 23-07-2019
  • Vacancy number: 19706

In het kort

Klanten continu toegevoegde waarde bieden. Daar doe je het voor. Snel, veilig en innovatief. Daar sta jij voor. Denk jij samen met een team van experts, jouw business analyse en consultancy vaardigheden het huidige hypotheekproces op zijn kop te kunnen zetten?

Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Je werk

Onnodige schakels in het hypotheekproces wegnemen. Herontwerpen verbeteren. Het totale hypotheekproces innoveren. De strek transformerende markt vraagt hier om. En jij gaat hier samen met een team van experts invulling aan geven.
Waar we nu actief mee bezig zijn: vorm geven aan onze visie op de instant hypotheek. Dit doen we door in te zetten op het gebruik van brondata voor het accepteren van klant en hypotheek. En de mogelijkheid van validatie door een adviseur.

Hoe je dit gaat doen? Je werkt samen op een agile werkwijze. Maakt, met zelfstartend vermogen, deel uit van een multidisciplinair team van business en IT. Samen  met je team ben je voor het uitdenken, ontwerpen, bouwen en uitrol in de markt, end-to-end verantwoordelijk.  Je stemt zelfstandig af met relevante partijen, interne stakeholders en gebruikers, en externe stakeholders. Je signaleert en incorporeert (nieuwe) trends en (digital) technologie bij het bieden van nieuwe mogelijkheid voor producten, tools of services voor klanten. En weet daartoe ook relevante beleidskaders op te stellen.

In alles wat je doet draag je zichtbaar bij aan een het efficiënt en effectief gebruiken van de 3 klantkanalen van waar uit Florius haar klanten bedient. Dit zijn: Personal, Digital en Intermediair. Met doel: het leggen van een duurzaam fundament waarop een excellente klantbeleving wordt gerealiseerd.

Een geëffend pad? Nou nee, maar dat zie jij enkel als een uitdaging.

Je werkomgeving

Florius bedient meer dan 400.000 klanten en heeft ongeveer EUR 80 miljard aan hypotheken uitstaan. Met een NPS van +18 weten veel van onze klanten ons te waarderen. En dat blijkt ook uit belangrijke awards die (herhaald) zijn gewonnen door Florius (Gouden Oor Award 2017 en de Gouden Spreekbuis 2017). Tegelijkertijd hebben we de ambitie om nog meer klanten en intermediairs tot ambassadeur te maken. Florius is altijd al een vooruitstrevende hypotheekverstrekker geweest, die haar klanten en het intermediaire kanaal centraal zet.  Onze missie is het bieden van hypotheken die meebewegen met het leven van de klant. Want Florius begrijpt dat het leven vaak anders loopt dan gepland.

Werken bij Florius betekent veel ruimte voor eigen ondernemerschap, scherp denken maar vooral ook de handen uit de mouwen steken. Je werkt samen met collega’s die gedreven door nieuwsgierigheid en een passie delen voor hypotheken. En met product-, data- en propositie- realisaties relevant zijn voor onze klanten, nu en straks. Hierbij streven we een beste NPS van klanten en hoge intermediaire tevredenheid, blijvende gezonde financiële resultaten en groei in marktaandeel en baten na.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Denken vanuit het klantperspectief is je primaire drive om te werken bij Florius. Je onderbouwt je ideeën graag met data. Je gebruikt waar het kan je abstractievermogen om problemen op te lossen. Jouw grootste plezier in het werk is uiteindelijk dat de klant door jouw acties echt in beweging komt.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Wo werk- en denkniveau
- Sterke consultancy vaardigheden
- Aantoonbare affiniteit met IT en Change en de hierbij behorende implementatietrajecten
- Omarmt de agile werkwijze
- Kennis van de hypotheekmarkt en hiertoe geldende wet- en regelgeving of deze snel eigen kunnen maken
- Resultaat- en samenwerkingsgericht

We bieden

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw consultancy vaardigheden kan je in de volle breedte gaan toepassen; van idee t/m implementatie. En alles wat er tussen zit. Maar ook de mogelijkheid om te experimenteren en vernieuwend te werken en echt impact te realiseren. Dit doe je samen met professionals in het vakgebied, los van traditionele bankhiërarchieën.

Salarisindicatie: EUR. 58k - 68k all-in, o.b.v. 36-urige werkweek.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Francine Jessen, Manager Channel Management, 06 1104 8390. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies