CA Analyst CIB - Rotterdam

Apply
  • Posting Date: 30-04-2019
  • Vacancy number: 19505

In het kort

Alles te weten willen komen over onze grootste accounts. Vind jij waarvan we niet eens wisten dat we het zochten?  Onze allergrootste, vaak internationale klanten zo goed mogelijk in kaart brengen: daar draait alles om in je nieuwe rol. Een boeiende en complexe doelgroep die verlangt dat je analytisch, nieuwsgierig en digitaal handig tegelijk bent. Klaar voor de Champions League? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je belangrijkste taak is de acceptatie van onze grootste klanten. Dan hebben we het over complex gestructureerde bedrijven met meer dan 250 miljoen euro omzet en een wereldwijde focus. Welkom bij de grote jongens dus. Je stelt het juridisch dossier van dergelijke partijen op. Denk daarbij aan  identificeren, gegevens verifiëren, de organisatiestructuur in kaart brengen en statuten doornemen. Maar ook het praktische papierwerk verzorgen, zoals KvK-uittreksels en eigendomsverklaringen. Daarnaast doe je research naar belangrijke achterliggende informatie over de klant, meestal online. In welke landen zijn ze actief? Met wie doen ze zaken? Vind je ze terug in het nieuws, en zo ja: hoe? Het zijn maar een paar van de vragen waar je achteraan gaat. En kom je bijzonderheden of regelrechte risico’s tegen, dan zet je die overzichtelijk op een rij, trek je aan de bel en breng je advies uit.  

Je werkomgeving

Onze afdeling heet Client Acceptance en we zitten in totaal met zo’n veertig man in Rotterdam en op het hoofdkantoor in Amsterdam. Samen ondersteunen we de business unit CIB op het gebied van klantacceptatie. We zijn een divers team en staan bekend om onze aanpakkersmentaliteit en vergaande interesse in het internationale bedrijfsleven. Wij kennen de klant als geen ander en hebben dan ook een belangrijke stem bij risico-afwegingen, zowel in ons belang als dat van de klant zelf. Wel of niet zakendoen? Het antwoord hangt voor een groot deel af van onze kennis en adviezen.

Je profiel

Je bent nieuwsgierig als een speurhond en superhandig in het doorspitten van digitale informatie. Google kent voor jou geen geheimen: de juiste inhoud heb je binnen no-time boven water. Je hebt dus een brede interesse. Maar het helpt zeker als je daarnaast ook bedrijfskundig of juridisch bent onderlegd, minimaal op hbo-niveau. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

  • Je bent analytisch en risicobewust
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels

We bieden

Een kennismaking met een zeer interessant klantsegment. En een uitgelezen kans om veel te leren binnen een bedrijfsonderdeel met tal van doorgroeimogelijkheden. Je kunt dit avontuur voor 32 of 40 uur per week aangaan, voor een marktconform salaris en met een pakket van aantrekkelijke employee benefits waarmee je grotendeels je eigen voorwaarden bepaalt. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder Wij bieden:

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Elisabeth Lubotsky; elisabeth.lubotsky@nl.abnamro.com.

We maken graag kennis met je.