Consultant Employee Experience Desk DFC - Den Bosch

Apply
  • Posting Date: 16-09-2019
  • Vacancy number: 22488
In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Als Consultant Employee Experience kom je te werken in het People & Conduct team binnen DFC. Het People & Conduct team is verantwoordelijk voor onder andere werving en behoud van collega’s binnen DFC, opleidingen en ontwikkeling maar ook t.a.v. gedrag, cultuur en ethiek. Daarvoor bedenk je als team plannen, brengt deze in uitvoering en verbetert ze daar waar nodig. Dit alles in nauwe samenwerking met o.a. HR, Compliance & Conduct, en de  DFC operating units waar het echte analyse werk op financiële criminaliteit plaats vindt. .

 

Binnen het People & Conduct team is er een subteam, namelijk het Employee Experience team (waar jij onderdeel van wordt). Dit team focust zich op alles wat te maken heeft met de Employee Experience; van het ophalen van behoeften bij de managers en “op de vloer” tot de werving en selectie(gesprekken), van onboarding tot introductiedagen voor nieuwe collega’s, en van het rapporteren over de voortgang en contact met leveranciers tot het opzetten van gave fun, fit & learn activiteiten. Als Consultant Employee Experience focus jij je op deze laatste activiteiten. Je organiseert vele activiteiten op het vlak van vitaliteit, learning maar ook in het kader van teambuilding. Deze zal je gedeeltelijk zelf bedenken, maar nog meer zal je samenwerken met andere collega’s bij DFC die zich hier al mee bezig houden. Verder is communicatie een belangrijk aspect van je baan. Nieuwsbrieven en updates, maar denk bijvoorbeeld ook aan visualisaties van wat er speelt. Het enthousiasmeren van collega’s en het bijdragen aan werkplezier- en geluk is heel belangrijk. Want naast de werving van goede en geschikte mensen, is het behoud daarvan minstens net zo’n grote uitdaging!  

Je werkomgeving

mdat we nóg meer aandacht willen geven aan activiteiten die financiële criminaliteit tegenaan, wordt er een additionele afdeling binnen DFC opgezet in Den Bosch. Op deze gave locatie, die uiteraard voldoet aan de nieuwste wensen en trends op facilitair vlak, komen in totaal ca. 325 Know Your Client Analisten te werken, die klantdossiers van R&PB zullen analyseren en beoordelen op financiële criminaliteit.  

 Om deze groei in goede banen te leiden zal er een afvaardiging van het People & Conduct team in Den Bosch komen. Samen met 5 andere collega’s zal jij deze Employee Experience Desk gaan vormen, waarbij je als team veel verantwoordelijkheid krijgt én neemt. Dit in nauwe afstemming met het Employee Experience team wat er al binnen People & Conduct aanwezig is, in het kader van optimale uniformiteit, van elkaar leren en efficiëntie. Als team hebben jullie zo een belangrijke rol in het opbouwen van deze nieuwe afdeling!

 

Je profiel

Je bent positief ingesteld, enthousiast, nieuwsgierig, creatief en gedreven. Je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team player. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel: 

· Je staat bekend als een goede organisator, zodat het organiseren van events jou makkelijk afgaat. Daarbij beschik je over projectmanagement vaardigheden en ervaring. Vertalen van doelen naar concrete acties en planning is voor jou geen onbekende; 

· Je sociale skills zijn erg goed; je bent mensgericht, empathisch en maakt makkelijk contact. Je bent een verbindt door samen te werken, ook buiten je eigen team en/of afdeling; 

· Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift. Wellicht overbodig, maar aangezien het werk in het Nederlands is, spreek en schrijf je dit vloeiend; 

· Je bent creatief, ondernemend en voelt je thuis in een omgeving waar assertiviteit en flexibiliteit zeer welkom is; 

· Je hebt ervaring en/of affiniteit met HR of Learning; · Afgeronde studie op HBO of WO niveau.

We bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Jij bouwt mee aan de nieuwe afdeling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Persoonlijke groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk! Dit alles om gezamenlijk succesvol te zijn in het tegengaan van financiële criminaliteit, vanuit de maatschappelijke rol die wij hierin willen spelen! 

Interesse?

Wil je ons helpen met het opsporen van deze financiële criminaliteit? Dan horen we graag van je. Reageer nu op deze vacature. We maken graag kennis met je. Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met DFC.Employee.Experience@nl.abnamro.com t.n.v. Yvonne Brugman, Consultant People Attraction & Development binnen DFC.


 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies