Consultant Management Information - track & trace en verbeter ons nieuwe bedieningsmodel mbv MI - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 19-09-2019
  • Vacancy number: 21954
In het kort

‘Commercial Bank of the Future’. Het project waar hard gewerkt wordt aan het opzetten van een toekomstbestendig bedieningsmodel voor onze zakelijke klanten.  
Jij bent de co-piloot die het MT helpt om fact-based de juiste besluiten te nemen op prioriteiten in de uitvoering van de strategie. En via management informatie kan je laten zien waar de teams in de executie staan. Lopen we voor of achter? En op welk item?
Help jij deze activiteiten verder zichtbaar vorm te geven? Vertel ons dan jouw verhaal. Wij zijn benieuwd.

Je werk

Je startpunt: verzamelen van informatie over alle projecten binnen de portefeuille. Het gaat dan onder andere om informatie over de budgetten, implementatie initiatieven, tijdslijnen, (dis)satisfiers en financiële resultaten.  Je analyseert de afhankelijkheden en risico's tussen de strategie executie trajecten, waarbij gecontroleerd wordt of de toegevoegde waarde van de projecten nog steeds in overeenstemming is met de business case en strategische doelen van Commercial Banking.

Dit alles zet jij om in relevante, tijdige en accurate management informatie. Je haalt daarbij ook data op van andere afdelingen. En combineert deze eventueel met externe informatie om een goed beeld te creëren van de performance van het bouwen van een ‘future proof’ Commercial Banking.
Jij staat aan de vooravond om dit met jouw team (totaal 2) op en uit te bouwen.

Je werkomgeving

De nieuwe afdeling CB Execution Office neemt de lead in de executie van de strategie ‘Building a Future Proof CB’ van de businessline Commercial Banking (richt zich op ondernemingen met een omzet van 2,5 tot 250 miljoen euro). Hier maak jij deel vanuit.
Jouw standplaats is de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam. We staan we open voor het Nieuwe Werken; je kunt werken op andere locaties en momenten.
Je rapporteert aan de Directeur CB Execution Office. Binnen het CB Execution Office vallen ook de teams van Business Change Management, Business Consultancy & Support en het Lean team. Totaal bestaat de afdeling uit ongeveer 60 collega’s. Jij creëert samen met hen een omgeving waar samenwerken en high performance centraal staan.

Je profiel

Samenwerken. Vernieuwen. Verbeteren. Dat drijft je. Maar ook analytisch bezig zijn. En informatie zo verwerken dat je er echt iets mee kan. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Hbo+ / wo werk- en denkniveau
- Kennis van sturingsmodellen, management informatie en het maken en opzetten van rapportages
- Hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden
- Heldere communicator
- Handelt autonoom en durft de status-quo uit te dagen

We bieden

Direct meebouwen aan de toekomst van Commercial Banking; een toekomstbestendig bedieningsmodel voor onze klanten. Met jouw aanwezigheid en output heb jij echt invloed op het resultaat. We bieden je veel vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits.

Salarisindicatie: Eur. 66k – 75k all-in, o.b.v. 36-urige werkweek (40 uur mag ook!). Inschaling is afhankelijk van jouw potentieel, kennis en ervaring.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Karina van den Berg, Directeur CB Execution Office (06-12325718) of Arthur Bakker, Recruitment (06-51152693). We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies