Consultant Operations - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 22-10-2019
  • Vacancy number: 22218
In het kort

Je houdt ervan om  je hersens te kraken op complexe processen? Daar moet je wat moet doen. ABN AMRO zoekt een domein consultant binnen Operations met een bright mind en sociale vaardigheden.Het doel: meebouwen aan het operationele powerhouse van de bank. Klanten willen snel, gemakkelijk en veilig kunnen bankieren. Jij gaat daar een belangrijke en leidende rol in spelen. We zijn elke dag bezig om onze processen te verbeteren. Niet alleen willen we onze klanten van dienst zijn, we willen verwachtingen overtreffen. Foutloos en tegen een concurrerende kostenstructuur. We hebben nieuwe leiders van deze digitale transformatie nodig!Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je regisseert én initieert je verandertrajecten binnen Operations en bij onze partner in India. Je adviseert en ondersteunt het (senior) management van Operations om de strategie te realiseren. Als een gelijkwaardig gesprekspartner. Je inspireert en daagt uit om te optimaliseren, digitaliseren en te versnellen. Je bent een verbinder binnen de onderdelen van Operations. Samenwerking is cruciaal. Je bespreekt en bepaalt prioriteiten, bewaakt voortgang en neemt hindernissen weg. Dit maakt jou een aandrijvende kracht achter onze digitale transformatie naar een datagedreven en flawless Operations.

Je werkomgeving

Operations is dé plek voor mid- en backoffice activiteiten van de bank. Van het openen van rekeningen tot het opstellen en verwerken van complexe internationale betalingen of ‘letters of credits’. Van systeemtoegang regelen voor nieuwe medewerkers tot diepgaand fraudeonderzoek. Van een servicedesk die nabestaanden persoonlijk te woord staat tot het gebruik van innovatieve digitale robots. Het gebeurt allemaal bij Operations.Als domein consultant bestaat je team uit een jonge dynamische club van zelforganiserende professionals (4-6 directe collega’s). Je wordt onderdeel van onze afdeling Business Management. Daar zijn we continu bezig zijn met het innoveren, optimaliseren, digitaliseren en monitoren van de processen van Operations. Binnen het team is er veel ruimte voor ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en het flexibel inrichting van je werkzaamheden.
 

Je profiel

Een zelforganiserende en proactieve professional die toe is aan een uitdagende dynamische baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en mogelijkheden. Je hebt een sterke focus op efficiency, resultaat en samenwerking. Je hebt overtuigingskracht en bent een stevige gesprekspartner voor het senior management. Je bent goed met analyses, getallen en presentaties. Je wilt verbeteren.Check je profiel

  • Je beschikt over WO werk- en denkniveau.
  • Je kunt je minder overzichtelijke processen goed managen
  • Je bent een gesprekspartner voor senior managers die inhoudelijk goed op de hoogte zijn
  • Je hebt lean methodieken en/of met andere procesverbeteringstechnieken gewerkt.
  • Je spreekt Nederlands en Engels vloeiend.
     
We bieden

De kans om te werken op een van de meest dynamische, digitale en op innovatie gerichte afdelingen binnen ABN AMRO. Dat betekent meer dan genoeg interessante projecten om je tanden in te zetten en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard bieden we je een goed salaris, net als secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast een persoonlijk budget en de ruimte voor persoonlijke en algemene ontwikkeling.

Interesse?

Dus wil je een baan waarin iedere dag anders is en je continu wordt uitgedaagd? Kom dan ons team versterken! Neem voor meer informatie contact op met Jan Talsma - Hoofd Business Management Operations: jan.talsma@nl.abnamro.com. Wij maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies