Content Manager - Amsterdam

Apply
 • Posting Date: 22-10-2019
 • Vacancy number: 23054
In het kort

Kun jij content laten vliegen in alle kanalen? Ben je ijzersterk in het managen en produceren van de content? Ben je internationaal georiënteerd?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij vindt het geweldig om ijzersterke content en awardwinning storytelling een plek te geven in de kanalen- en middelenmix. En je helpt om de content te produceren. Je bent sterk met Contentmanagementsystemen en tools voor het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven. Tekst, beeld en video weet je als geen ander naar de doelgroepen te brengen. Je durft daarnaast te experimenteren door te testen en te verbeteren op basis van data-analyse.

Je werk

Dankzij jou draaien onze impactvolle contentproducties op volle toeren. Je bent druk met redactionele taken en publicatie klussen, en die twee lopen eigenlijk altijd dwars door elkaar. ‘s Ochtends een nieuwsbericht of een vlogscript schrijven, na de lunch een paar ijzersterke beelden zoeken, nieuws publiceren op het intranet en einde dag nog even een filmpje klaarzetten op het videoplatform. En alle producties die we ‘live’ zetten dragen bij aan de hogere communicatie en business doelen. ‘Ik verveel me’ kun je op je buik schrijven. Je helpt onze content continu verbeteren. Niet alleen op basis van je scherpe inzicht, maar ook met keiharde cijfers: data. Jij kunt rapportages evengoed maken als aflezen. Klinkt ingewikkeld? Jij vindt het vooral leuk.

Je werkomgeving

De afdeling Brand, Marketing & Communications is verantwoordelijk voor het merk en de reputatie van de bank. Hierbinnen zetten verschillende communicatiedisciplines dagelijks hun schouders onder een gezamenlijke missie: onze branding stevig neerzetten, onze reputatie verbeteren, en het engagement verhogen.

Wat doet het team Communications dan? We brengen de strategie van de bank tot leven bij een brede doelgroep, met impactvolle communicatie. Over alle social en interne kanalen. Door onderscheidende content te produceren – in toon én in vorm – vertellen wij het verhaal van ABN AMRO. We geloven heilig in storytelling. Soms pakken we groot uit, andere keren kiezen we voor simpel. Het team Communications CB en CIB doet dat voor de zakenbank, en daar kan jij deel van uit maken.  

Je profiel
 • Je hebt een communicatie- of journalistiek diploma (HBO of WO).
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring bij een groot beursgenoteerd bedrijf of bureau.
 • Op social navigeer je met je ogen dicht en je kent de spelregels voor doelgroepgerichte sterke content.
 • Testen en data gedreven beslissingen nemen is voor jou een één-tweetje.
 • Je hebt veel ervaring met publiceren op verschillende (digitale) kanalen.
 • Je hebt excellente writing skills in NL en EN.
 • Je bent een echte teamplayer.
We bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Gaby Nedeski gaby.nedeski@nl.abnamro.com  We leren je graag kennen.


 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies