Content Specialist - schrijven, redigeren en beheren van onze hypotheken content - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 05-04-2019
  • Vacancy number: 21160

In het kort

Ontwikkel, redigeer en beheer de hypotheken content die onder de verantwoordelijkheid van het Grid Hypotheken valt en borg de kwaliteit hiervan. Ben jij dé specialist en staat voor kwaliteit: begrijpelijke (klant)communicatie? En wil jij het aanspreekpunt zijn voor Woordvoering bij persvragen over hypotheken? Zo draag je bij aan een positieve positionering van ABN AMRO Hypotheken.  Samen met je collega’s bepaal je hoe er binnen je expertise wordt gewerkt en verdeel je specifieke kennis en aandachtsgebieden.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Content Specialist Hypotheken binnen het onderdeel Content Management & Implementatie (CM&I) houd je je bezig met contentmanagement, onder andere het schrijven, redigeren en beheren van alle content uit het Grid Hypotheken voor rechtstreekse verkoop. Tridion kent geen geheimen voor jou, want werken met dit CMS vormt een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Het is ons doel het voor de adviseurs makkelijk te maken om klanten optimaal te bedienen. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met Woordvoering bij persvragen en vragen van andere stakeholders. Ook draag je proactief onderwerpen aan die interessant zijn om over te communiceren in de pers of vakbladen. Naast de ‘daily business’ zijn er korte en langlopende werkzaamheden van verschillende aard. Hierbij verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt en je verdiept in de vaak complexe hypothekenmaterie. Je hebt contact met verschillende partijen en verbindt deze waar nodig met elkaar. Je brengt onze visie op een heldere en prettige manier over.

Je werkomgeving

Het team CM&I is een klein professioneel team binnen het Center of Expertise Portfolio & Marketing. CM&I is een spin in het web op het gebied van content en werkt nauw samen met de verschillende agile teams binnen het Grid. CM&I zorgt onder andere voor de interne communicatie richting rechtstreekse verkoop op het moment dat er nieuwe producten of verbeteringen voor klanten/adviseurs zijn ontwikkeld. Ook een aantal klantuitingen wordt door CM&I herschreven in begrijpelijke taal.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon, kunt goed schrijven en hebt affiniteit met communicatie. Je hebt een hands-on mentaliteit, maar denkt ook eerst goed na voordat je in actie komt. Je weet wat er speelt binnen de organisatie. Bij alles wat je doet, heb je als uitgangspunt altijd de klant voor ogen. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en om je eigen expertise op peil te houden. Ook lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het CM&I team. Je draagt met plezier jouw kennis over aan anderen en leert graag van collega’s met andere expertises.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Je hebt een hbo werk- en denkniveau
- Je kunt zakelijke teksten goed vertalen in begrijpelijke taal
- Je hebt relevante werkervaring op het gebied van communicatie
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maakt zaken graag van a tot z af
- Het CMS Tridion kent voor jou geen geheimen
- Je werkt makkelijk samen met verschillende partijen in de organisatie
- Je hebt kennis van hypotheken (belangrijke pre)

We bieden

Een uitdagende functie in een interessante en dynamische werkomgeving. Dankzij de centrale rol van het CM&I team doe je in korte tijd brede kennis op van de bank en haar dochters. Je komt terecht in een professionele, maar informele en collegiale cultuur. ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Binnen jouw expertise zijn verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Maar ook daarbuiten. Dit is afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring. Bovendien krijg je een aantrekkelijk pakket van employee benefits waarmee je deels je eigen voorwaarden kunt bepalen.

Salarisindicatie: Eur. 51k - 58k all-in, o.b.v. een 36-urige werkweek.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ook 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Saskia Quatfass, ABN AMRO Hypotheken op 06-30494719. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies