Copy & Content manager - Amsterdam Zuidoost

Apply
 • Posting Date: 08-10-2019
 • Vacancy number: 22911
Gezocht: Copy & Contentmanager

Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom werken we bij ABN AMRO zakelijk hard om onze dienstverlening naar de digitale wereld te brengen. Bij Digital Banking doen we dat voor al onze zakelijke klanten: van ZZP-ers tot large corporates. Een doelgroep met complexe financiële behoeften, waarvoor we relevante en innovatieve oplossingen ontwikkelen, die passen bij de specifieke wensen van onze doelgroep. Wij zijn een team met groeiambities. Daarom zoeken wij mensen die met ons mee willen reizen om deze ambities samen waar te maken. We hebben meerdere vacatures, waaronder die van Copy & Contentmanager: Jij bent een doelgerichte sparringspartner van je collega editors en stakeholders, die zorgt voor een perfecte invulling van klantbehoeftes naar digitale content.

Je werk

Als Copy & Contentmanager binnen het E-commerce team ben jij de contentexpert om onze website actueel en scherp te houden. Enerzijds schrijf en bewaak je inhoudelijke content. Anderzijds ben jij bekend met het werken met en voor interne stakeholders, die op abnamro.nl/zakelijk een plek nodig hebben: om te zorgen dat klanten hun weg optimaal kunnen vinden en voor een juiste positionering van onze zakelijke producten en diensten. Jij zorgt voor content intakes met stakeholders, bekijkt business wensen vanuit een digitaal perspectief en houdt altijd rekening met het behalen van hoge conversie en continue optimalisaties, want digital staat nooit stil . Je overlegt over de beste oplossingen op onze website en je bent sparringpartner voor je contentcollega’s, het content management systeem kent geen geheimen voor jou en je kan knallen om je deadlines te halen. Jij bewaakt met je collega’s de algehele tone-of-voice van onze website, de kwaliteit van onze oplossingen en content én zorgt ervoor dat onze website staat als een huis.

Je werkomgeving

Deze rol van Contentmanager vervul je vanuit ons E-commerce team, dat gevestigd is in Amsterdam Zuidoost. Alles in ons team, bestaande uit business developers, data experts, webanalisten en content experts, is erop gericht om het digitale landschap op de abnamro.nl/zakelijk te creëren en te verbeteren: denk aan alle content, nieuwe producten en diensten en contactmogelijkheden, conversietargets en digitale positionering van ons merk. Je bent daarmee onderdeel van de afdeling Digital Banking, die met verschillende teams end-to-end verantwoordelijk is voor onze digitale kanalen: Internet Bankieren Zakelijk, abnamro.nl/zakelijk en onze grootzakelijke portal.

 

Hoe zorgen we dat de klanttevredenheid van onze bezoekers omhoog gaat, dat ze altijd vinden wat ze zoeken, en dat wij als ABN AMRO onze targets halen in positionering en sales? Zakelijke klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Met de uitbreiding van onze zakelijke diensten en services die je online kunt aanvragen en beheren, bereiken we straks meer klanten dan ooit, volledig via onze digitale kanalen. En dat vraagt om een digitale mindset.

Wie ben jij?

Net als wij, ben je ervan overtuigd dat de toekomst van financiële dienstverlening online ligt. In data-gedreven oplossingen om precies te zijn, die perfect op de behoeften van de klant aansluiten. Met je ambitie om een scherpe, foutloze en logische website neer te zetten, zet jij je vol in voor onze klanten en stakeholders. Je bent de servicegerichte Contentmanager die weet haar stakeholders mee te nemen, structuur aan te brengen, tijdlijnen mee af te spreken en te adviseren in hoe de content het beste tot zijn recht komt.

Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel!
 • je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau;
 • je hebt ervaring met Tridion CMS systeem;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een digitale omgeving;
 • je bent sociaal, ondernemend en snel, maar blijft met beide benen op de grond: je deinst niet terug voor keiharde deadlines;
 • je houdt van een omgeving waarin nog te verbeteren is;
 • je bent servicegericht en communicatief sterk;
 • je houdt van content creëren en bent grammaticaal sterk;
 • je bent een teamplayer.
We bieden jou
 • de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • inclusief een benefit budget waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (o.a. fiets, telefoon)
 • een jaarlijkse salarisgroei van maximaal 7% op basis van je ontwikkeling 
 • een aanvullend persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar, dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling 
 • een OV-jaarabonnement, geldig in heel Nederland voor al het openbaar vervoer 
 • een goede pensioenregeling
Interesse?

Reageer dan nu online op deze vacature! We maken graag kennis met je.

Heb je specieke vragen over deze functie of de samenstelling van het team? Neem dan contact op met E-commerce manager Caroline Asselbergs-van Dijl (caroline.asselbergs-van.dijl@nl.abnamro.com) .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.