Credit Risk Officer 1 - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 04-06-2019
  • Vacancy number: 21702

In het kort

Credit risk analist ABN AMRO Clearing, Global Risk Management

Je werk

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Veel contact met de risk management professionals als ook de relationship managers van de clienten. Bij deze stage draait het om het analyseren van financiele en risico-gegevens van clienten. Deze gegevens worden samengebracht in een review document en op grond hiervan wordt een zogenaamde exposure limiet per client voorgesteld.

Je werkomgeving

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kantoor Gustav Mahlerlaan in Amsterdam. De afdeling Global Risk Management is een dynamische afdeling waar risk professionals dagelijks krediet- en marktrisico's in klantportefeuilles analyseren. Grote aandacht voor content, analyse, werking van financiele markten en instrumenten. De risk professionals hebben een hoog kennisniveau, zijn enthousiast en werken als een team goed samen.

Je profiel

Enthousiaste Academicus of HBO-er met sterke financiele achtergrond, analytisch sterk en communicatief vaardig. Beheerst de Engelse en Nederlandse taal.

We bieden

Naast de stagewerkzaamheden mogelijkheid tot uitwerken van opdracht gelieerd aan het Risk Management vakgebied en de activiteiten van ABN AMRO Clearing. De stages biedt een belangrijke kans om veel te leren van Clearing en risk management in het bijzonder.

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Ed van der Star, Programmamanager II, 06 53371354. We maken graag kennis met je.