Expert Klantbeheer ALFAM - passende oplossingen vinden voor financiële problemen bij onze klanten - Bunnik

Apply
  • Posting Date: 07-12-2018
  • Vacancy number: 19163

In het kort

Heb jij een positieve en klantgerichte instelling? Zie jij het als een uitdaging om klanten te helpen in vaak moeilijke tijden? En je je focust op het vinden van passende oplossingen voor hun financiële problemen? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Kortom, een geweldige functie waarbij het altijd weer een uitdaging is om de balans te vinden tussen klantbelang, klantrelatie, afbreukrisico en geldende regelgeving.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je bent veelvuldig in gesprek (telefonisch, digitaal of schriftelijk) met klanten die óf een korte achterstand hebben óf aangeven niet meer te kunnen betalen. Met als het doel om zoveel mogelijk klanten een passende oplossing te bieden en daarbij betalingsachterstanden tegen zo laag mogelijke kosten te incasseren. Hiervoor is het noodzakelijk dat er samen met de klant een structurele oplossing gevonden wordt om de ontstane betalingsachterstanden op te lossen.

Je werkomgeving

ALFAM Consumer Credit is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels DEFAM, ACN en GreenLoans.

Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

De afdeling Klantbeheer behandelt (potentiele) achterstanden in de afbetaling van openstaande leningen. De tijdige betaling van klanten wordt nauwgezet gevolgd en in geval van achterstanden wordt er o.a. telefonisch contact gezocht met de klant om de achterstand op te lossen en verder oplopende schulden te voorkomen. Het belang van de klant staat hierin centraal. De behandeling van dossiers gebeurt in drie verschillende teams (Vroeg, Bijzonder en Specifiek Klantbeheer). Deze teams werken in volgordelijkheid op basis van periode van achterstand. Het is essentieel om zo snel mogelijk, na het ontstaan van achterstand, inzicht te krijgen in de (on)mogelijkheden van een oplossing.

Je profiel

Je hebt het hart op de juiste plaats en bent open-minded. Je laat je niet leiden of verleiden door emoties. En je laat je al evenmin het kaas van het brood eten. Duidelijk en helder communiceren dat is wat jij dagelijks doet.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Mbo/hbo werk- en denkniveau
- Nieuwsgierig en gewend om door te vragen
- Weet een perfecte balans te creëren tussen klantbelang en bedrijfsresultaat
- Sterk inlevingsvermogen en neemt graag verantwoordelijkheid voor je werk
- Affiniteit met particuliere kredietverlening is een absolute pre, net als het zijn van een incasso medewerker

We bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Salarisindicatie: EUR 30k - 37k all-in, o.b.v. een 36-urige werkweek.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Tessa Scheick, Hoofd Klantbeheer ALFAM, 06-10266860 of via tessa.scheick@alfam.nl. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies