Internship - Utrecht

Apply
  • Posting Date: 02-08-2019
  • Vacancy number: 22546
In het kort

Lijkt het je gaaf om ons te helpen nieuwe business modellen te ontwikkelen voor de bank? Je maakt vast wel gebruik van Tikkie, bij ons zou je mee kunnen werken aan net zulke gave ideeen. Daarnaast help je om die ideeen te toetsen in de markt en er achter te komen of klanten ervoor willen betalen. Je denkt actief mee over hoe we nieuwe business modellen beter kunnen maken en hoe we zo optimaal mogelijk de beste initiatieven kunnen selecteren om te ontwikkelen. Samen met de innovators van ABN AMRO Asset Based Finance organiseer je innovatie evenementen en workshops. Ook maak je deel uit van diverse experimenten en doe je onderzoek naar innovaties in onze markt Daarnaast krijg je volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Je werk

Als stagiair(e) bij het ABF Innovation Lab help innovatie initiatieven selecteren en tot bloei komen. Daarnaast draag je bij aan de organisatie van innovatie -evenementen zoals Hackathons, ideation workshops en Investment boards. Je hebt een belangrijke rol op het gebied van de communicatie rond het lab en onze community building. Je werkt daarom nauw samen met zowel Innovation managers als onze Marketing en communicatie specialisten.

Je werkomgeving

Je werkt in het ABF Innovation Lab. Dit is een nieuw, jong en dynamisch team met als doelstelling inovaties voor ABN AMRO Asset Based Finance te ontdekken, valideren en experimenten te faciliteren. Onze ambitie is om in 2019 nieuwe producten en diensten voor de toekomst te ontwikkelen, waar jij als stagiair(e) een wezenlijke bijdrage aan kunt leveren. Daarnaast werk je nauw samen met de Innovatie managers en krijg je de kans om mee te denken over de toekomst van ons bedrijf. We zullen werken op de zogeheten agile manier: dus in multidisciplinaire teams en in korte sprints. Zo krijg jij dus de kans om met veel verschillende mensen samen te werken en jouw input te geven. Wat voor talent ga jij toevoegen aan onze ontwikkeling?

Je profiel

Je bent een enthousiaste en zelfstandige student met HBO of WO denkniveau en de ambitie heeft het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, zodat je je in korte tijd inwerkt wordt in de wereld van Asset Based Finance en Innovatie. Sociaal en communicatief vaardig als je bent leg je snel contact met diverse collega's. Je komt goed tot je recht binnen een hectische en dynamische omgeving, en behoudt ondanks de diversiteit aan werkzaamheden het overzicht.- HBO of WO werk- en denkniveau;- Diverse studieachtergronden (bijv. Innovatie, Entrepreneurship, Bedrijfskunde, Economie, Marketing, Communicatie, Informatica);- Je hebt affiniteit met het vakgebied van Innovatie. Bij voorkeur heb al enige ervaring opgedaan met innovaties;- Je bent leergierig en hebt een hands-on mentaliteit, gaat lekker op samenwerken, bent oplossingsgericht en creatief;- Communicatief sterk. Wij zoeken doorlopend toppers die ons team komen versterken. Startdatum en stageduur worden in overleg vastgesteld.

We bieden

Je krijgt de kans om mee te werken in een dynamisch team binnen een veranderende omgeving, waar je veel leert en feedback krijgt van je betrokken team. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. En wie weet dat je daarna zelf kunt doorstromen in een van de mooie startersprogramma’s van de bank. Tijdens je stage draait het verder niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Als stagiair Graduate Recruitment zul jij de rol van voorzitter op je nemen binnen de CASt. Jij krijgt de kans om zelf met nieuwe ideeën te komen voor events voor alle stagairs van de bank. Wil jij de CEO uitnodigen, een workshop over Artifical Intelligence neerzetten of een College Tour organiseren met inspirerende sprekers van binnen én buiten de bank? Doen!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op de vacature met je CV en motivatie. Neem voor meer informatie contact op met Arnout Buschenhenke via Arnout.buschenhenke@abnamrocomfin.com