IT Run Specialist Hypotheken - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 14-03-2019
  • Vacancy number: 19055

In het kort

We houden klanten bijzonder tevreden door een efficiënt werkende, beschikbare en bruikbare IT te bieden binnen ABN AMRO. Voor klanten en collega’s is IT als water: kraan open en het stroomt. Wat ze niet weten, is dat de bron permanent wordt gecontroleerd, om alles werkend, zuiver en veilig te houden. Eén fout en de hele business staat onnodig stil. Jij bent er om dat (continu) te voorkomen en samen met je team steeds beter te managen. Toch gaat het soms mis. Dan houd je het overzicht, informeer je stakeholders en grijp je in. En of dat niet uitdagend genoeg is, verbeteren en veranderen we ons IT-landschap voortdurend. We zijn dus lange tijd ‘wegens verbouwing geopend’. En jij past op de winkel. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Wat je gaat doen

In ons werkgebied houden wij ons bezig met de Hypotheeksystemen. Door jouw oplettendheid zou het niet mogen gebeuren, maar stel... Een hypotheeksysteem gaat plat of een applicatie start niet op. Dan doe jij wat de meesten niet doen bij een IT-crisis: goed communiceren, iedereen informeren en de juiste mensen aan het werk zetten. Stap één? Voorkomen dat medewerkers zelf naar oplossingen gaan zoeken. Als IT Bedrijfshulpverlener druk je die chaos gelijk de kop in. Het gevolg is dat iedereen naar jou kijkt: wat gaan we doen? Dan moet je antwoorden hebben. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, performance en bruikbaarheid van software, applicaties en systemen voor de specifieke diensten binnen jouw werkgebied. Je houdt de diensten van begin tot eind in de gaten en grijpt in als een product niet werkt. De business vraagt om flexibiliteit en snelheid, maar dat staat soms haaks op stabiliteit, kwaliteit en kosten. En die bewaak jij, terwijl je open blijft staan voor innovatie. Tegelijkertijd ben je constant op zoek naar kleine verbeteringen die uiteindelijk veel resultaat opleveren. Bijvoorbeeld dezelfde kwaliteit inkopen tegen een lagere prijs. Je switcht tussen meerdere rollen: waakhond, regisseur, procesbegeleider en eindcontroleur. Bij ingrijpende veranderingen zit je vanaf het begin aan tafel en van nieuwe producten bewaak je de werk- en beheersbaarheid. Daar zijn veel verschillende partijen bij betrokken. Die breng en hou je op één lijn. Kortom, je bent het dashboard van jouw werkgebied: je houdt het overzicht, anticipeert op meters die in het rood dreigen te komen en grijpt in voordat het gebeurt. De 24/7 beschikbaarheid en de uitstekende performance van onze systemen staat voorop. Je werkt intensief samen met collega’s en vendoren uit alle windstreken en externe professionals van andere bedrijven. Ook de leveranciers zijn aansprekend en divers.

Jij bent

Je vraagt graag ‘waarom?’ en bent buitengewoon gedreven om het verschil te maken. Je bent bereid barrières te doorbreken als iets (veel) beter moet, want kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Het antwoord ‘dat doen we al twintig jaar zo’ vind je per definitie een reden op zich om te challengen en zoeken naar betere opties. Je hebt een passie voor IT, maar bent er niet door verblind. Dankzij je scherpe oog voor het klantbelang snap je dat technologie en digitalisering uiteindelijk om mensen draait. Je bekijkt het IT-vak dus ook zeker van buiten naar binnen. Je doet graag nieuwe kennis op en weet deze ook goed over te dragen aan anderen. Cultuuroverstijgend communiceren is een van je sterke eigenschappen. Denk je dat je bij ons past?  Check je profiel: ·         Je denkt en werkt op hbo-niveau.·         Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een relevante IT- beheeromgeving.·         Je hebt kennis van het Hypotheken domein.·         Je hebt ervaring met het oplossen en begeleiden van incidenten en het incidentenproces.·         Je bent analytisch waardoor je grondoorzaken en verbanden doorziet of weet te achterhalen.·         Je bent oplossingsgericht en bent vasthoudend om resultaat te behalen.·         Je werkt graag met teams en individuen uit verschillende culturen en landen.·         Je spreekt Nederlands en Engels.Diploma's ITIL, Bisl, ASL zijn een pre;

We bieden

Een kans om intensief mee te bouwen aan een nieuwe IT-stad voor onze miljoenen klanten en tienduizenden collega’s. Alleen: zij mogen daar niets van merken. Tel daar je uitgebreide ontwikkelmogelijkheden bij op – persoonlijk én professioneel – en je snapt waarom je niet uitgeleerd raakt!Het salaris voor deze functie ligt tussen de 40.000 en 50.000 euro bruto per jaar, uiteraard is dit afhankelijk van je ervaring. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Regina de Heer (06-30109934) of Sander Raggers (06-30683814).  We maken graag kennis met je.