Junior Relatiemanager Commercial Banking Clients I - Zwolle

Apply
  • Posting Date: 12-04-2019
  • Vacancy number: 20546

Je werk

In het kort

Ben jij de Junior Relatiemanager die commercie combineert met sectorkennis en financiële diepgang? En ben je op zoek naar een afwisselende baan, wil je snel veel leren en schuw je geen verantwoordelijkheid?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkomgeving

Het Team Construction Commercial Banking Clients bestaat landelijk uit 65 mensen. Wij zijn een team van ambitieuze, bevlogen professionals. Wij zetten onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme en/of duurzame oplossingen bedenken die echt het verschil maken.Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door snel, creatief en deskundig te zijn. Ons doel is het waar maken van onze groeiambitie. De afdeling Construction richt zich op de gehele Bouwsector van groothandel tot aannemer, installateur enz. Wij werken in het omzetsegment van 2,5 tot 250 miljoen euro.

Je profiel

Als Junior Relatiemanager ben je commercieel ingesteld en financieel onderlegd. Je bent een resultaatgerichte en creatieve teamspeler die altijd bereid is om een stap extra te zetten. De klant staat bij jou altijd centraal en je hebt oprechte interesse in hun onderneming. * WO/HBO studieachtergrond (WO is een pre)* Kennis van (zakelijke) kredietverlening;* Self-starting en eager;* Positieve, flexibele instelling;* Communicatief vaardig.

We bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Wij bieden een marktcomform salaris pakket
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd?  Reageer dan nu online op deze vacature of neem contact op met Elise Havinge Sr. Relationship Manager via 06-20760848 of Elise.Havinga@nl.abnamro.com of Machiel Vermeulen, Sector Manager Construction, via 06 – 517 540 34  We maken graag kennis met je! 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies