Klantadviseur zakelijk Contact Center: studenten, starters en herintreders zijn welkom! - Amsterdam, Nijmegen

Apply
  • Posting Date: 11-04-2019
  • Vacancy number: 17622

In het kort

Zie jij jezelf als adviseur bij ABN AMRO voor de ondernemer met een omzet tot €2,5 miljoen? En gaat klanttevredenheid en analytisch werken voor jou hand in hand? Als medewerker van het Contact Center spreek jij nieuwe en bestaande klanten telefonisch over hun net gestarte of al bestaande onderneming. Wil jij er achter komen wat de ondernemer van ons nodig heeft? Word jij enthousiast als de ondernemer over zijn onderneming begint te praten? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Kortom, een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een van de grootste banken van Nederland! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Bij Business Contacts start je in een team van ongeveer 20 mensen. Dagelijks start je met een dagstart waarin je successen deelt of veranderde processen met je collega’s bespreekt. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze zakelijke klant. Ondernemers bellen jou met vragen over internet bankieren, de mobiele app en wijzigingen binnen hun bedrijf.

Je werkomgeving

ABN AMRO streeft naar de beste service voor haar klanten en jouw aandeel hierin gaat het verschil maken. ABN AMRO is voortdurend alert op de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de klant. Werken aan projecten die ertoe doen, samen met andere specialisten van wie jij veel kunt leren. Je vak slimmer, efficiënter en moderner uitoefenen, in het belang van de ondernemer en de toekomst van de bank. Dat is werken bij ABN AMRO Business Contacts.

Wat onze dresscode is? (Business) casual. En sneakers zijn ook welkom! En ja, wij vragen een representatieve uitstraling. Je hebt weliswaar geen fysiek klantcontact, maar er komen regelmatig gasten over de vloer. Daarnaast experimenteren wij ook met beeldbankieren.

Je profiel

Klantcontact persoonlijk maken is wat je leuk vindt. Met je open en toegankelijke houding weet je de klant voor je te winnen. Door het achterhalen van de klantbehoefte weet jij de juiste oplossing te bieden. Daarbij schuw je het niet om af en toe de diepte in gaan.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Hbo werk- en denkniveau – studenten, starters of herintreders heten wij van harte welkom!
- Affiniteit met de financiële dienstverlening
- Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk
- Geïnteresseerd in ondernemers en jezelf kunnen verplaatsen in de klant
- Verantwoordelijkheid nemen en risico’s kunnen overzien
- Behulpzaam, empathisch en geduldig
- Zelf je eigen werktijden willen bepalen (tussen 24 en 36 uur per week) en ook bereid zijn om zo nu en dan op avonden en in het weekend beschikbaar te zijn.

Voor studenten hebben we andere werktijden: minimaal 16 uur per week.

We bieden

Opleiding:
Klassikaal en duurt 7 dagen. Vanaf week 2 ga je al aan de slag met klantcontact onder begeleiding van een buddy. De weken daarna wordt telkens een korte e-learning gevolgd en gaan je vooral verder met learning on-the-job.

Salarisgroei in stappen:
Doorgroei in salaris en functieniveau is tijdsgebonden onder voorwaarde van goede performance. Elke nieuwe medewerker volgt het volgende salarispad, waarbij ABN AMRO alle benodigde opleidingen betaalt.
- Starten met een WFT basis: €12,57 bruto per uur (*).
- Na 4 tot 6 maanden bij goede performance: € 12,95 bruto per uur (*).
- Na 9 tot 12 maanden bij goede performance: € 14,08 bruto per uur (*).
* excl. 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding

Indien je al WFT’s in bezit hebt laten wij je, in overleg, op het juiste niveau instromen.

Doorstromen binnen het Contact Center:
Om de mogelijkheid te geven te kunnen doorgroeien vinden er tussentijdse gesprekken plaats.
- In maand 1-6 maanden focus om je alles aan te leren (slagbeurten etc.).
- In maand 6-9 in gesprek met adviseur; waar wil je naartoe.
- In maanden 9-12 ook daad bij woord voegen om je groeipad verder invulling te geven (of binnen block, of daarbuiten) en daarop voorbereiden door bijv. het volgen van opleidingen.

En niet te vergeten…
Je komt te werken in een, leuke en uitdagende omgeving in een divers team. Open en informeel is de cultuur: je zit tussen en naast je collega’s. Ook jouw teamlead. Hij of zij is eveneens makkelijk toegankelijk en geeft aandacht aan jouw ontwikkeling. Je gaat veel kennis op doen over technieken om leiding te nemen in gesprekken. En je leert veel over goed luisteren en helder communiceren om misverstanden te voorkomen. Je krijgt de mogelijkheid om je WFT-certificaten te behalen. Kortom je gaat veel over jezelf leren, hoe je om moet gaan met een breed palet aan mensen en deze rol biedt je een basis om je verder te gaan ontwikkelen in de bancaire sector.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Na ontvangst van jouw gegevens zullen wij deze doorsturen naar één van onze partner uitzendbureaus.
Zij zullen dan contact met je opnemen en al je vragen beantwoorden. Of check eerst: http://bit.ly/2FfnGxN

Sollicitatieprocedure:
1. Intake met een intercedente. Jullie zien het beiden na dit gesprek zitten? Dan naar stap 2.
2. Online test waarin je tevens ziet hoe je toekomstige werkplek er uit ziet en welke klantvragen je onder andere kan verwachten.
3. De resultaten worden besproken. Binnen een paar uur weet jij in ieder geval of deze baan past bij jouw verwachtingen.
4. Kennismaking bij ABN AMRO positief? WFT basis op zak? De benodigde verplichte screenings doorlopen? Dan kan je opleiding van start gaan.

Via een van onze partner uitzendbureaus kom je bij ons werken.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies