Leasebeheer Expert ALFAM - Bunnik

Apply
  • Posting Date: 30-08-2019
  • Vacancy number: 22336
Leasebeheer Expert ALFAM
Voor de Functiebeschrijvingen, navigeer naar: Functiebeschrijvingen
In het kort

Wil jij service en begeleiding bieden aan klanten en intermediairs in een financieel administratieve wereld? Met een focus op gebruik van systemen, tools en processen. En het uitvoeren van diverse administratieve handelingen. Dat is wat jij gaat doen en waar je in terecht komt. Samen in een gedreven team van jong en oud. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je vindt het leuk om dé vakkundige gesprekspartner voor onze klanten en intermediairs te zijn, met kennis van de consumptief markt met name binnen de zakelijke markt. Specifieke kennis die bij de werkzaamheden horen zijn vooral cijfermatig van aard vanwege het (handmatig) berekenen van bijvoorbeeld inlossaldo’s, slottermijnen, provisie en maandtarieven. Jouw doel? Zo’n service en begeleiding bieden dat onze klanten en intermediairs zo efficiënt en effectief hun werk kunnen doen. Jij bent een expert op het gebied van Financial Lease vraagstukken voor zakelijke klanten!

Je werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (totaal 130 medewerkers) is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels DEFAM, ACN en GreenLoans.
Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

De afdeling Klantenservice/Leasebeheer (14 medewerkers) is een dynamische omgeving, wij zijn ruimdenkend, creatief, daadkrachtig en doen het samen.

Je profiel

Je hebt oog voor de klant en gevoel voor service. Je signaleert klantwensen. Onderneemt actie om de klanttevredenheid te verhogen. Efficiënt en effectief werken draag jij hoog in het vaandel. Klanttevredenheid wil jij continu verbeteren.

Denk je dat je bij ons past?  Check je profiel:
- Mbo werk- en denkniveau
- Aantoonbare affiniteit met de financiële dienstverlening, specifiek processen, systemen en tools
- Affiniteit met de zakelijke lease,- en automotive markt
- Sterk inlevingsvermogen en neemt graag verantwoordelijkheid voor je werk
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Bereid om Wft vakbekwaamheidseisen te behalen

We bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Je kunt ook rekenen op een uitstekend start in jouw rol door onze onboarding en on-the-job training. Alles om een vliegende start te maken.

Salarisindicatie: Eur. 32k – 36k all-in o.b.v. een 36-urige werkweek.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Esther Nouwens, Hoofd Klantenservice, 06 10412726. Wij maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies