Management Informatie Specialist - Amersfoort

Apply
  • Posting Date: 11-06-2019
  • Vacancy number: 21911
In het kort

Krijg jij energie van inzichten geven waaruit acties volgen zodat onze klanten nóg beter worden bediend? Samen met collega’s in een multidisciplinair agile team ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en interpreteren van data. Dit weet je vervolgens te visualiseren en/of te vertalen naar een advies. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jouw dagen? Deze zijn zeer gevarieerd. Zo kun je bezig zijn met onder andere het maken van een query in SQL, visualiseren van gegevens in dashboarding tools, process mining ten behoeve van proces optimalisaties, overleggen met je klant, analyseren van data. Je neemt je klant mee in de opgeleverde rapportages en ondersteunt hem in de interpretatie van deze rapportages. Binnen de operatie is het nooit rustig, gedurende de dag zul je dan ook vaak worden geraadpleegd door verschillende klanten. De een met een simpele vraag, die binnen een kwartier te beantwoorden is. De ander een vraag die je eerst moet laten refinen en inplannen via de backlog van het team. Ook jij hebt de hulp van je klant nodig, je zoekt deze adhoc op om zo snel mogelijk informatie te krijgen waarmee jij verder kunt met je werk. In deze functie staat flexibiliteit centraal.

Je werkomgeving

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Business Management Operations Hypotheken van ABN AMRO. Samen met diverse afdelingen ondersteun je Operations Hypotheken (350 medewerkers), zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. Het zit in je om proactief op je klant af te stappen om de verbindende factor te zijn. Binnen deze omgeving werk je namelijk met iedereen samen, van managers tot acceptanten.

Je profiel

Je hebt een passie voor data en management informatie. Het verbinden van mensen en afdelingen zit in je DNA om zo gezamenlijk je doelen te behalen. Verder ben je in staat om buiten de kaders te denken en met innovatieve inzichten je klanten en stakeholders te verrassen.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- Minimaal een hbo denk- en werkniveau
- Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Business Intelligence en/of Management Informatie
- Ervaring met query- en programmeertalen en moderne dashboarding tools (zoals Power BI en Tableau)
- Kennis van het hypotheekbedrijf is een pre, evenals het werken volgens de agile scrum methodiek
- Kennis en ervaring met process mining is een pre

We bieden

Binnen de hypotheken groep bevorderen we het nieuwe werken;  dat betekent dat zowel jij als je klant de mogelijkheden hebben om flexibel, in tijd en locatie te werken. Je krijgt hier dus zelf de vrijheid om jouw dag in te delen zodat deze goed aansluit bij de klantvraag, maar er ook voor zorgt dat jij fit en vitaal blijft. Uiteraard gaat dit in overleg met jouw team. Uiteraard investeren wij in jou om je verder te kunnen ontwikkelen.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Chi Hang Yuen, Teammanager Management Informatie, 06 11916741. We maken graag kennis met je.

Acquisitie door externe bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.