Manager CTO-Continuous Integration - Amsterdam

Apply
 • Posting Date: 24-10-2019
 • Vacancy number: 23078
In het kort

Het domein van de Manager CTO is gestructureerd onder de Senior Manager CTO positie binnen de afdelingen van het Corporate Technology Office (CTO) in I&T. Het vakgebied is Continuous Integration binnen het Application Development Services (ADS).

Je werkomgeving

CTO is verantwoordelijk voor het leveren van IT-diensten aan alle gebruikers en grids binnen ABN AMRO. Hierin wordt gestreefd naar een gestandaardiseerd en toekomstbestendig IT-landschap, dat eenvoudig aangepast kan worden aan de laatste technologie. De IT-dienstverlening omvat onder andere het ABN AMRO datacenter, cloud-omgevingen, het netwerk en de beveiligde verbindingen. Tevens zorgt de CTO-organisatie voor gebruiksklare platformen die direct ingezet kunnen worden, tooling die de gehele software-levenscyclus ondersteunt en alle benodigdheden voor de werkplek van ABN AMRO-medewerkers. Als laatste zorgt service management ervoor dat verstoringen of incidenten in het IT-landschap of bij eindgebruiker snel en adequaat worden opgelost.
Tevens is de CTO verantwoordelijk voor het totale overzicht over het IT-landschap, die vanuit de Control Tower wordt gecoördineerd (“Provide, report and execute control and oversight over the end-to-end IT landscape”). Hieronder vallen onder andere de run en change van het IT-landschap. Daarnaast levert de CTO ook de broker-functionaliteit, waarmee gestandaardiseerde IT-diensten en platformen via een broker portal worden aangeboden en geleverd.

Je werk

De afdeling ADS vertaalt wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling, als ook behoeften vanuit ABN AMRO-gebruikers, beveiligingsstandaarden (van CISO) en best practices van leveranciers naar bruikbare standaarden, guidelines en tooling voor het software-ontwikkelproces.
De afdeling Continuous Integration (CI) is verantwoordelijk voor bepalen en ontwikkelen van standaarden en guidelines op het gebied van software-ontwikkeling (integratie). Daarnaast is de afdeling ook verantwoordelijk voor het uitdragen hiervan, door middel van training en community management. Hieronder valt ook:

 • het trainen, coachen en adviseren van ‘developer communities’ op het gebied van CI
 • overzicht creëren en leveren op het gebied van codekwaliteit, veilig coderen en CI/CD-prestatie-indicatoren
 • de product owner van de betreffende tooling is ook gesitueerd in deze afdeling, zij/hij maakt hierin de vertaling van de gebruikersbehoeften naar de backlog.


De belangrijkste processen zijn onder andere Standards & guidelines, Training & community management, knowledge management en Software development.

Je profiel
 • WO-werk- en denkniveau met 5 - 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar ervaring in een managementfunctie en minimaal 5 jaar ervaring met IT-dienstverlening.
 • Kennis van IT-architectuur, processen, methoden en technieken.
 • Kennis van en ervaring met management in een (multi-vendor) IT-outsourced-omgeving.
 • Kennis van de belangrijkste IT-systemen en hoe deze bijdragen aan het vervullen van de business requirements.
 • Kennis van Continuous Integration en Continuous Delivery.
 • Kennis van Service Management-processen en -procedures.
 • Kennis van het ontwikkelen van software: ontwikkeltechnieken, IT Deployment en Test & Release Management.
 • Kennis van relevante infrastructuur, platformen, applicaties en werkplekdiensten in het eigen aandachtsgebied.
 • Kennis actuele IT-trends, zowel binnen als buiten het eigen aandachtsgebied (cloud, API, open banking, DevOps, CI/CD, SOA etc.).
   
We bieden

Wij helpen je graag het beste uit jezelf te halen. Bij ons bestaat de mogelijkheid flexibel te werken en er is veel ruimte om te groeien. We bieden:

 • mogelijkheden om fit en vitaal te blijven
 • een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • een ov-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • een goede pensioenregeling.
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Erik Jochemsen erik.jochemsen@nl.abnamro.com . We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies