Marketingcommunicatie Expert bij Florius - Amersfoort

Apply
  • Posting Date: 28-06-2019
  • Vacancy number: 22019
Marketingcommunicatie Expert bij FloriusFunctiebeschrijving
Voor de Functiebeschrijvingen, navigeer naar: Functiebeschrijvingen
In het kort

Als marketingcommunicatie expert bij Florius ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een ultieme klantbeleving voor onze klanten en intermediairs, zodat we een duurzame, winstgevende klantrelatie met hen kunnen opbouwen. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Bij Florius is het jouw uitdaging om ons merk in de harten en hoofden van onze klanten en intermediairs te krijgen. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling, vernieuwing en realisatie van de marketing en communicatie naar onze klanten en intermediairs. Je werkt aan de realisatie van ATL/BTL/social campagnes, onze content marketing strategie of ontwikkelt communicatie naar onze klanten of intermediairs (in de vorm mailingen, nieuwsbrieven, online teksten, etc). Ook ben je verantwoordelijk voor de online kanalen voor klanten en intermediairs. En je bent betrokken bij het ontwikkelen van proposities en optimale customer journeys en de vertaling daarvan naar de markt.

 

Kortom, je bent een echte allround marketingcommunicatie collega, die werkt op basis van klantinzichten. Die verzamel je samen met je team door middel van markt- en klantonderzoek en door gebruik te maken van de marketingdatabase en andere beschikbare databronnen. Tegelijkertijd ben je op de hoogte van de laatste klanttrends en marktontwikkelingen en pas je relevante wet- en regelgeving toe.

Je werkomgeving

Florius is altijd al een vooruitstrevende hypotheekverstrekker geweest, die haar klanten en het intermediaire kanaal centraal zet. Onze missie is om vernieuwende hypotheken te bieden die meebewegen met het leven van de klant. 

 

Werken bij Florius betekent veel ruimte voor ondernemerschap. Jij bepaalt vanuit je expertise welke kant we met Communicatie en Customer Experience moeten op gaan, zodat je de ambities van Florius kan realiseren. Daarnaast werk je bij Florius in een hecht team van gedreven professionals die trots zijn op het merk en continue zoeken naar mogelijkheden om voorop te blijven lopen in de hypotheekwereld. Werken is belangrijk maar er is ook ruimte voor ontspanning met collega’s door de activiteiten die we naast het werk doen met elkaar.

 

Florius bedient meer dan 350.000 klanten en heeft ongeveer EUR 70 miljard aan hypotheken uitstaan. Met een NPS van +14 weten veel van onze klanten ons te waarderen. En dat blijkt uit belangrijke awards die zijn gewonnen door Florius (Gouden Oor Award in 2017 en 2018, de Gouden Spreekbuis in 2017 en de hoogte (5-sterren) rating van Moneyview in 2018). Tegelijkertijd hebben we de ambitie om nog meer klanten en intermediairs ambassadeur van Florius te maken.

 

Bij Florius werken we Agile en is onze werkomgeving zodanig ingericht dat agile werken maximaal ondersteund wordt. Je maakt deel uit van het Center of Excellence Customer Experience, waarbinnen collega’s werken met expertises op het gebied van marketing, communicatie, online, data of klant/marktonderzoek. Dagelijks werk je agile team en daarnaast met collega's van andere afdelingen. Onze uitvalsbasis is Amersfoort en we zijn goed met het openbaar vervoer bereikbaar.

Je profiel

Je bent een enthousiaste en ervaren marketingcommunicatie professional die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten in de hypotheekwereld. Je werkt graag constructief samen en je zet dagelijks alles-op-alles om met je teamgenoten de gezamenlijke missie van Florius te realiseren. Je bent sterk in de combinatie van communicatie en marketing. En hebt bewezen ervaring met het opzetten, (door)ontwikkelen en bijsturen van het online kanaal. Je weet zelfstandig resultaten neer te zetten en bent communicatief en organisatorisch sterk. Jouw stakeholders weet je goed te managen. Bovendien ben je nieuwsgierig en heb je de ambitie om jezelf zowel professioneel als persoonlijk doorlopend te ontwikkelen.

 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel.

• WO/HBO werk- en denkniveau met afgeronde Marketing en/of Communicatie-opleiding en online ervaring

• Meer dan 4 jaar ervaring als marketingcommunicatie expert

• Kennis van en ervaring met de (door)ontwikkeling van online klantkanalen & inzet van social kanalen

• Kennis en ervaring op de volgende aandachtsgebieden: klantcommunicatie, content marketing, ATL/BTL campagnes, begrijpelijke taal/SEO schrijven, propositie-ontwikkeling,

• Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving

• Ervaring met aansturing van externe bureau’s

• Resultaatgerichtheid, ondernemerschap en veranderingsgerichtheid

• Goede communicatieve en analytische vaardigheden

• Zelfstarter en pragmatisch

• Positieve teamplayer die zichzelf wil blijven ontwikkelen

 

We bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Maarten Timmers, Manager CX [06-23 36 19 43] [maarten.timmers@florius.nl]. We maken graag kennis met je.

 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies