Office Manager Moneyou - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 03-05-2019
  • Vacancy number: 20382

In het kort

Je werk

Als Office manager werk je voor de algemeen directeur en de andere directieleden van Moneyou. Tevens verzorgt de Office manager een aantal zaken voor het kantoor en het gehele personeel in zijn algemeenheid.
Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:
- agendabeheer, het maken en opvolgen van afspraken;
- het inplannen van vergaderingen;
- bezoek ontvangen en het reserveren van parkeerplekken;
- kantoor- en keukenvoorraad bijhouden en bestellen;
- het boeken van dienstreizen;
- office gerelateerde administratieve taken;
- plus alle overige secretariële werkzaamheden.

Je komt te werken bij Moneyou op het Science Park in Amsterdam Oost.

Je werkomgeving

De meest eenvoudige en innovatieve online bank worden. Voor de klant die zelf het best weet wat goed voor hem of haar is. Ons uitgangspunt: Vertrouw op jezelf en regel je eigen financiën. Bij Moneyou vertellen we je nooit wat je met je geld moet doen, maar geven je het overzicht, de informatie en de mogelijkheden om zelf de juiste beslissingen te nemen.

We ontwikkelden de afgelopen jaren diverse financiële producten die je zelf online kunt afsluiten, zonder gedoe. Ook lanceerden we diverse apps, waarmee je altijd en overal je financiële zaken zelf kunt regelen. Naast Nederland zijn wij ook actief in Duitsland, België en Oostenrijk.

We bieden

Bij ons is geen dag hetzelfde en je krijgt de mogelijkheid jezelf op een breed gebied te ontwikkelen. Als je praktisch bent ingesteld, resultaatgericht en verantwoordelijkheid durft te nemen dan is Moneyou een omgeving die jou zal passen.

Bij Moneyou maak je deel uit van de Moneyou community: een klein maar ervaren team van de beste specialisten binnen het vakgebied. Omdat we altijd de juiste persoon op de juiste plek willen hebben, werken we veel met externe partners. Samen geven we iedere dag 100% om de meest transparante en innovatieve online bank te worden. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren. Daarbij betrekken we graag onze enthousiaste customer base en staat engagement voorop.

Kernwaarden
- Lean: flexibel, praktisch, betaalbaar en zo efficiënt mogelijk;
- At eye level: we werken samen met elkaar en met onze klanten;
- Exploring: we zijn nieuwsgierig en houden van vernieuwing;
- Striving for simplicity: we houd het graag simpel, geen gedoe!

All work and no play? Natuurlijk niet!  Regelmatig organiseren we leuke events om samen plezier te maken en elkaar beter te leren kennen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Eljo de Smit via: eljo.de.smit@moneyou.nl. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies