Private Banker Master & Explore - Den Haag

Apply
  • Posting Date: 04-11-2019
  • Vacancy number: 23010
In het kort

Ben jij de betrokken en resultaatgerichte Private Banker die vanuit ons Master & Explore-team bijdraagt aan het succes van de Regio Midden West/Den Haag en omstreken, onderdeel van ABN AMRO MeesPierson? Dan is dit je kans om je ambitie waar te maken. Wij zijn op zoek naar een ondernemende en gedreven professional die op een integere en betrokken wijze een Private Banking klantenportefeuille beheert en deze samen met een team van specialisten pro-actief verder uitbreidt. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

In de functie van Private Banker Master & Explore ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van een eigen klantenportefeuille met vermogende particulieren. Je bent in ons marktgebied een strategische gesprekspartner voor deze klantgroep. Je bent bereid en in staat om pro-actief een gezicht in relevante netwerken van de lokale markt te zijn. Je onderhoudt ook intensief contact met de collega’s van de Business Lines Particulieren en Commercial Clients om zo ook de groei van je portefeuille vanuit de eigen organisatie te versnellen. Je maakt hierbij intensief gebruik van de aanwezige specialistische kennis en dienstverlening binnen de organisatie. 

In onze klantbediening maken wij onderscheid tussen de volgende klantsegmenten: Ondernemer en Banking by Generation, bestaande uit Next, Explore, Master en Eminent. 
Het team kenmerkt zich door een resultaatgerichte mentaliteit waarbij teamspirit, positieve werksfeer, vertrouwen en samenwerking belangrijke kenmerken zijn. 

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn. 

Regio Midden West bestaat in totaal uit ongeveer 85 collega’s. Het directe team bestaat uit 14 collega’s, Bankers en Assistent Bankers en een Directeur Marktgebied. Binnen het kantoor werken we samen met de collega’s van beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die regelmatig op de kantoren aanwezig zijn. Kantoor Den Haag is gevestigd aan de Koningskade 30. Op dit kantoor zijn alle Business Lines zoals International Clients, Commercial Clients en Particulieren vertegenwoordigd waardoor de klantreis één van de succesfactoren van dit mooie duurzame kantoor is.

Je profiel

We zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze collega Private Banker Master & Explore die echt het verschil kan maken. Vertrouwen van de klant vormt de basis van onze dienstverlening en met deskundigheid willen we ons onderscheiden. We zoeken een actieve netwerker die met een frisse blik pro-actief zijn deskundigheid in de markt uitdraagt. Regio Midden West is voor Private Banking mooie en belangrijke markt en de gevraagde Banker begrijpt dat we vanuit ABN AMRO MeesPierson de nieuwe standaard in private banking willen neerzetten. In je werk ben je accuraat, concreet en een teamplayer! Je bent oprecht geïnteresseerd in je klant, voegt duidelijk waarde toe en bent in staat om je klant positief te verrassen. 

Je werkt op HBO/WO werk- en denkniveau en handelt altijd vanuit het perspectief van de klant als het gaat om diens financiële positie, risicohouding, wensen en doelstellingen. Voor de functie van Private Banker Master & Explore zijn wij op zoek naar een collega die voldoet aan het volgende profiel: 

  • HBO/WO werk- en  denkniveau 
  • kennis van vermogensstructurering en beleggen 
  • kennis van kredietverlening (begrijpt de zakelijke en particuliere samenhang) 
  • succesvolle ervaring en plezier in het acquireren van nieuwe klanten (netwerker) 
  • ervaring in risicomanagement en vastlegging 
  • goede communicatieve en relationele vaardigheden (is kritisch en vraagt door) 
  • alle vereiste WFT diploma's
  • Ervaring in het adviseren van (ex-)ondernemers
We bieden

Je werkt samen met een groep mensen met dezelfde drive en visie. Die in achtergrond, voorkeur en vragen net zo divers zijn als onze klanten. Zo overtref je ieders verwachtingen, zelfs die van jezelf.
Bij ABN AMRO MeesPierson zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Roderick Koster, Directeur Marktgebied, Tel 06-30607386.
We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies