Programmamanager II Data & Analytics team - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 12-11-2019
  • Vacancy number: 22381
Functiebeschrijving

Voor bovenstaande functie zijn we op zoek naar ervaren en energieke Programmamanagers. Onze programma's zijn vaak complex en moeten in samenwerking met meerdere grids en businesses geimplementeerd worden. De regeldruk is groot en de toezichthouders kijken soms over je schouder mee. Kortom, het is een dynamische omgeving waarin we van jou verwachten dat jij het overzicht creeert en behoudt. 

In het kort

Programmamanager zijn binnen Risk Data & Analytics (RD&A) betekent dat je je makkelijk complexe materie eigen kunt maken. Je inzicht geeft en overzicht houdt. Ook moet je goed kunnen samenwerken met deskundige stakeholders, kritische toezichthouders, en bevlogen Grid collega's. 

Je werk

Je doet er alles aan om een programma vloeiend te laten verlopen. Beginnend met een goede analyse van de change, ga je via een gedragen plan naar een soepele invoering in samenwerking met Grids en business lines. 

Je werkomgeving

Je maakt onderdeel uit van de RD&A programmamanagers pool. Je werkt in opdracht van een Risk MT lid (de zogenaamde Risk Type Owner) aan een of meerdere programma's. RD&A collega's zijn stuk voor stuk bevlogen en deskundig. De afdeling is in opbouw en ondertussen leveren de verschillende Grids de afgesproken change aan de Risk MT leden. Het is een dynamische en soms hectische omgeving! 

Je profiel

Je bent een ervaren programmamanager. Je blijft presteren onder druk en werkt makkelijk samen met verschillende Grids en businesses. Je geeft inzicht en transparantie aan je stakeholders. Je bent energiek, ambitieus en je werkt gestructureerd.  

We bieden

Wij bieden

  • Uitdagende en ambitieuze werkomgeving 
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Solliciteer en vertel waarom jij onze gedroomde kandidaat bent! Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kan je contact opnemen met Renate Pope, tel.nr. 0622432492. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies