Regulatory Reporting Professional - Amersfoort

Apply
 • Posting Date: 12-09-2019
 • Vacancy number: 22639
In het kort

Ben jij die energieke en gedreven finance professional die een uitdaging zoekt op gebied van Regulatory Reporting?  Werk jij graag mee met de totstandkoming van toezicht rapportages in een big data gedreven omgeving? Dan zoeken wij jou!
 Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Dit ga je bij ons doen

Als Regulatory Reporting Professional bij ABN AMRO Hypotheken Groep heb jij de ambitie om toezicht rapportages juist en tijdig aan de verschillende toezichthouders te rapporteren. Je krijgt hierbij de vrijheid om initiatieven te nemen, lef te tonen om dit te realiseren en verbeteringen te implementeren.Je werkt mee aan de totstandkoming van de diverse toezicht rapportages. Je maakt hierbij gebruik van je kennis op het gebied van onder andere IFRS, FINREP-, Sociaal Economische-, COREP- en Liquiditeit rapportages. Veranderende regelgeving, in een meer big data gedreven omgeving, zorgen voor  concrete uitdaging en veel afwisseling. In de functie krijg je de mogelijkheid om in meerdere projecten te participeren en jezelf verder te ontwikkelen. Met bijna EUR 150 miljard aan hypotheken op de balans is er binnen ABN AMRO en bij de diverse toezichthouders volop aandacht voor onze producten.

Je werkomgeving

Jouw nieuwe werkplek vind je bij de Finance organisatie van de beste Hypotheekverstrekker in 2019 direct naast het station Amersfoort Schothorst. Met 4 reporting professionals werk je voor het SPV (Special Purpose Vehikel) & Regulatory Reporting team. Samen met de teams Internal Reporting, Change en Accounting vormen wij de afdeling Accounting & Reporting. Naast de toezicht rapportages, stellen wij ook de jaarrekeningen van de diverse ABN AMRO Securitisatie- en Covered Bond programma’s op.

Dit breng je mee

Voor deze uitdagende rol zijn wij op zoek naar een gedreven finance professional met relevante kennis en een positieve mindset. Iemand die zicht thuis voelt in een snel veranderende omgeving, zelf startend is en sterke communicatieve vaardigheden bezit.
 Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
 

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld richting Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een relevante omgeving, bij voorkeur Regulatory Reporting
 • Analytisch sterk en nauwkeurig
 • Nieuwsgierig, kritisch en oplossingsgericht
 • Ervaring in het werken met grote databestanden is een pré
Wat bieden wij je?

Je kan rekenen op een dynamische omgeving waarbij je de vrijheid krijgt om initiatieven te nemen. Daarnaast werk je mee aan vernieuwingen die je werk afwisselend maken. Door de samenwerking met de diverse stakeholders krijg je de kans om een breed netwerk op te bouwen binnen ABN AMRO Bank. De reguliere werkplek is in Amersfoort. Op dit moment werkt het team op maandag thuis en heb je regelmatig gesprekken met stakeholders op kantoor in Amsterdam.
 Daarnaast bieden wij je:
 

 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken
 • Een salaris in overeenstemming met kennis en ervaring
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding in geld
 • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onze website. Wil je eerst meer weten voordat je de stap naar ABN AMRO Hypotheken maakt? Peter Zant (Hoofd SPV & Regulatory Reporting) beantwoordt graag je vragen via 06 462 47 936. We maken graag kennis met je.