Reward Consultant I - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 04-09-2019
  • Vacancy number: 22328
In het kort

Ben je praktisch ingesteld, hou je van uitdaging en ben je een echte teamplayer? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Binnen ons beloningsteam kun je meebouwen aan de bank van de toekomst. Wij zoeken dé Reward Consultant die bijdraagt aan een innovatieve employee experience voor alle (potentiële) medewerkers van ABN AMRO!
 Waar denk jij aan bij een nieuwe loonbaanstap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd!

 

Je werk

Als Reward Consultant heb je een zeer afwisselende baan. De afdeling Reward is wereldwijd verantwoordelijk voor een attractief en innovatief pakket van arbeidsvoorwaarden, waardoor medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden.  Samen met het team implementeer en onderhoud je arbeidsvoorwaarden die bij de medewerker voor een gevoel van waardering zorgen. Je krijgt te maken met een breed scala aan Reward-onderwerpen. Denk hierbij aan compensation en benchmarking, maar ook benefits als personeelscondities, pensioenen en mobiliteit.Je bijt je graag ergens in vast, bent nieuwsgierig en zoekt continu verbeteringen. Allemaal bedoeld om onze employee experience steeds beter te maken.

 

Je werkomgeving

In deze functie krijg je veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Als Reward team zorgen wij er namelijk voor dat medewerkers van ABN AMRO zich gewaardeerd voelen. Je bent onderdeel van een team van circa 20 directe collega's, maar je werkt ook regelmatig in multidisciplinaire teams met andere HR- en business collega's binnen ABN AMRO. Binnen het Reward team wordt op een agile manier gewerkt waarbij je met elkaar bepaalt of je individueel of gezamenlijk aan de slag gaat.
 We werken hard. Maar er wordt ook veel gelachen. We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, net als met de verschillende HR-collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. Binnen ABN AMRO vind je een uitstekende werk-privébalans. Halverwege de werkdag in onze eigen sportschool een spinninglesje volgen? Even tussendoor mediteren? Geen probleem. We hebben een omgeving waar je échte verantwoordelijkheid draagt en het verschil maakt met concrete producten, van kop tot staart. Slimmer, eenvoudiger, beter en goedkoper.

 

Je profiel

Voor deze functie zoeken we iemand die analytisch en data gedreven is. Je werkt fact-based, staat open voor nieuwe ontwikkelingen weet zaken voor elkaar te krijgen. Je bent praktisch ingesteld en  durft verantwoordelijkheid te nemen.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Goede analytische skills en een sterke affiniteit met data (uitstekende Excel skills)
  • 2 of meer jaar werkervaring, bij voorkeur binnen HR / Compensation & Benefits
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
We bieden

De kans om de reward professional te worden die je wilt zijn. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving waarin je elke dag uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Met een team van gedreven professionals klaar je samen de klus. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om onze arbeidsvoorwaarden verder te ontwikkelen en vernieuwen. Je krijgt bij ons:

  • Een prima salaris, inclusief een ruim benefitspakket
  • Uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Carrière- en opleidingsmogelijkheden
  • Flexibiliteit


Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Jules van de Perre, 06-23539927 of jules.van.de.perre@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies