Secretaresse - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 02-01-2020
  • Vacancy number: 23881
In het kort

Als secretaresse ben je spin in het web bij compliance. Je ondersteunt twee leden van het Management Team van compliance en maakt onderdeel uit van een team van van secretaresses die het MT compliance ondersteunt.

Je werk

Je ondersteunt twee leden van het Management Team van compliance. Daarin draait het om agendabeheer, het boeken van reizen, ondersteuning op gebied van HR en het verwerken van onkostendeclaraties. Waar nodig pak je emailverkeer op. Ook draag je bij aan generieke taken van het secretariaatsteam om de afdeling compliance in de breedte te ondersteunen. Cruciaal hierin is accuratesse, een focus op oplossingen, behulpzaamheid en tegelijk ben je in staat de zelfredzaamheid van collega's te verhogen. Binnen compliance zijn meerdere afdelingen die nauw met elkaar verbonden zijn. Als secretaresse weet je wat er speelt, heb je zicht op de samenhang en begrijp je wat voor wie relevant is.

Je werkomgeving

Werken bij compliance betekent werken in een omgeving waar de belangen van de business, toezichthouders en andere partijen - nationaal en internationaal - samen komen. Boeiend, veelzijdig en dicht op de actualiteit, met onderwerpen als financiele criminaliteit, zorgplicht, governance en gedrag. Daarmee levert compliance een belangrijke bijdrage aan de purpose-gedreven strategie van de bank, om waarde te creeren voor al onze stakeholders. Binnen het team van secretaresses werken we nauw met elkaar samen. We vullen elkaar aan en staan voor elkaar in voor een zo optimaal mogelijke support in een dagelijks veranderende omgeving. Als secretaresse heb je uitstekende organisatie-, planning- en communicatievaardigheden en weet je stakeholders op waarde te schatten. Je beheerst de Nederlandse taal en ook Engels is geen probleem. Je bent flexibel en stroopt de mouwen graag op in een dagelijks veranderende omgeving.

Je profiel

Denk je dat je bij ons past?Check je profiel:- Kennis op Mbo niveau.
- Algemene kennis van economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.
- Organisatiesensitief, discreet en integer.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Je hebt uitstekende organisatie-, planning- en communicatievaardigheden.
- Je bent flexibel en niet bang om de mouwen op te stropen.
- Je hebt ervaring met het werken in een complexe omgeving, met veel stakeholers. Daarin overzie je het speelveld en speel je in op snel veranderende omstandigheden.
- Als teamplayer ben je bereid samen met je collega's de schouders eronder te zetten. 

We bieden

- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven.
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
- Een OV-jaarabonnement.
- Een goede pensioenregeling.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Leonie Verhulst, teamlead Compliance Office: leonie.verhulst@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.
 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies