Senior Technical IT-Auditor - Amsterdam

Apply
 • Posting Date: 27-11-2019
 • Vacancy number: 21066
In het kort

Wil jij de IT-uitdagingen aangaan waar de wereld en zeker banken voor staan? Wil je dat topmanagement met jouw rapporten aan de slag gaat? Ben jij dé audit expert op het gebied van IT?

Wij zoeken collega's die geïnteresseerd zijn in en kennis hebben van één of meer technologische ontwikkelingen zoals Cloud, Data Analytics, Cyber Security, Software Defined Netwerken, Blockchain en API Banking. Dit is je kans om jouw toegevoegde waarde als professional verder in praktijk te brengen. Je werkt in het hart van de bank. Je zet management aan tot actie vanuit verbinding en overtuigingskracht.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Group Audit heeft een onafhankelijke positie. Je coördineert en voert onderzoeken uit, zelfstandig of in kleine teams. Hierbij geef je tevens coaching en training on the job. Op basis van je constateringen kom je met het team tot een afgewogen oordeel en in een slotgesprek overtuig je de auditee waar nodig van benodigde verbeteringen. In een rapportage leg je de aangetroffen situatie, de geconstateerde tekortkomingen, de samenhangende risico’s, de root cause en de overeengekomen oplossingen vast. Een baan met impact!

Je komt te werken in Amsterdam, maar zult ook meedoen aan internationale opdrachten die doorgaans één tot twee weken duren.

Je werkomgeving

Group Audit biedt professionele en onafhankelijke zekerheid bij en inzicht in het verwezenlijken van de doelstellingen van ABN AMRO. We evalueren de opzet en effectiviteit van de Governance, Risk Management en Control-processen en initiëren oplossingen om ze te optimaliseren. Op onze afdeling werken we in teamverband en word je kennisgericht ingezet. Onze omgeving is altijd in beweging en daarom leggen wij in onze aanpak de nadruk op een open mind en innovatief denken.

Je profiel

Wil je zien hoe de bank werkt en durf je kritisch te zijn, waarbij je sensitief blijft voor verhoudingen binnen de bedrijfsonderdelen? Wil je bijdragen aan het ontwikkelen en coachen van collega’s. Kan jouw enthousiasme en strategisch inzicht een bijdrage leveren aan een verbetering van de kwaliteit van risicobeheersing?

Dan zoeken wij wellicht jou! Check je profiel:
 

 • Je bent RE en hebt minimaal 3-5 jaar (Technical) IT Audit ervaring of je beschikt over een CISSP-certificering en bent bereid de IT Audit-opleiding te volgen.
 • Je hebt concrete kennis van en ervaring met (audit van) technische systemen (platformen, Cloud, database management systemen, middleware en netwerken) en de bijbehorende informatiebeveiligingsproblematiek is niet vreemd voor je.
 • Je bent initiatiefrijk en zelf startend en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, waarbij je met overtuiging en in het belang van de klant je boodschap kunt overbrengen aan management, toezichthouders en audit collega’s.
 • Aanvullende certificeringen als CCSP en/of praktische ervaring met het toepassen van data analytics en process mining is een pré.
We bieden

Een uitdagende omgeving en dynamische omgeving, waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig en flexibel te werken. Je komt in een centrale functie te werken en legt daarmee een stevige basis om verder te groeien. Met jouw interesse en uitgebreide ervaring als IT Auditor kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de bank, van Group Audit en jezelf.

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een aantrekkelijk pakket van employee benefits waarmee je voor een groot gedeelte je eigen voorwaarden kunt bepalen, zoals bijvoorbeeld een riante sabbatical regeling er één van is. Wij bieden:

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget
 • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie, neem contact op met Irene Vettewinkel, 06 – 233 69 251.

We maken graag kennis met je..