Talent Acquisition Specialist Flex IT (Amsterdam) - Amsterdam

Apply
 • Posting Date: 18-04-2019
 • Vacancy number: 20678

In het kort

Wil jij meebouwen aan de bank van de toekomst? Hou je van afwisseling, uitdaging en ben je een teamplayer? Kom dan het HR team van ABN AMRO versterken! We zoeken een authentieke Talent Acquisition Specialist Flex IT die de status quo durft te challengen en energie krijgt van verandering. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd.

Je werkomgeving

We zoeken een Talent Acquisition Specialist Flex IT voor het Business HR onderdeel Innovation & Technology met de focus op de business line IT (CTO en CIO's). Het team bestaat uit 17 collega's, te weten (Junior) HR Business Consultants en Talent Acquisition Specialisten voor Vast en Flex. Ons team is op alle vlakken divers. Er zijn collega's met jarenlange ervaring bij ABN AMRO, maar ook collega's die pas recent bij de bank zijn komen werken en een achtergrond hebben aan bureauzijde, consultancyhuizen en andere multinationals. Zo vullen we elkaar goed aan! We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, maar ook met onze diverse HR collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. We werken hard, maar zorgen ook voor balans. Zodat je halverwege de werkdag in de sportschool van de bank een spinning lesje kunt volgen. Of juist na het werk af en toe met z´n allen de kroeg in duikt.

Je werk

Als Talent Acquisition Specialist Flex IT heb je een afwisselende en uitdagende baan. Je hebt een heel belangrijke rol in de vertaalslag van de HR strategie naar een People Plan dat naadloos aansluit op de business strategie. Je bent namelijk de vaandeldrager als het gaat om de werving van flex / external staffing! Je hebt een duidelijke strategie voor ogen voor het bedrijfsonderdeel waar je verantwoordelijk voor bent. Je hebt een externe blik en past deze toe, je kent de leveranciersmarkt en weet die te onderhouden. Je bent sparringpartner voor de IT business en daarom goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen recruitment en IT. Ook denk je proactief mee over thema’s zoals cultuur, gedrag en teamsamenstelling. Als je met de business aan tafel zit weet jij de juiste vragen te stellen waardoor je scherp krijgt waar precies de behoefte ligt. Je durft te challengen. Concreet betekent dit dat je zorg draagt voor een optimale en duurzame externe personele bezetting d.m.v. het aanboren van de juiste leveranciers en de ZZP markt. Je bent verantwoordelijk voor de inhuur binnen IT. Je bent adviseur en expert bij inschaling van het inhuurtarief op basis van de juiste schaal én onderhandelt met leveranciers over de tarieven, constructies en contracten. Op structurele basis draag je zorg voor analyses en rapportages om onze producten en diensten te evalueren en te verbeteren. Uiteraard sta je niet alleen voor deze uitdaging. Je initieert samenwerking met de verschillende HR onderdelen zoals Talent Attraction, Talent Sourcing en Employer Branding. Waar nodig wordt een multi-disciplinair team gevormd om samen met HR én business collega´s duidelijk afgebakende problemen snel op te lossen.

Je profiel

Je bent een future proof Talent Acquisition Specialist Flex IT: je begrijpt je business snel en goed, werkt agile, maakt gebruikt van analytics en bent zelfstartend. Je hebt een visie op Recruitment Flex en zoekt de samenwerking met je stakeholders. Je bent pro-actief, commercieel en hebt lef waardoor je ook durft te challengen en waar nodig kun je “nee” verkopen. Je bent niet afwachtend. Jij bent niet het type wat verzandt in plannenmakerij zonder dat er implementatie plaatsvindt. Zie je een kans? Dan ga je erop af en kom je met een slimme, concrete oplossing. Die houd je niet voor jezelf, maar je zorgt er juist voor dat collega’s hier ook gebruik van kunnen maken. Jij legt snel en makkelijk contact; HR collega’s en de business weten jou te vinden. We zijn op zoek naar een collega met:

 • Minimaal HBO niveau
 • 3-10 jaar ervaring binnen Talent Acquisition waarbij ervaring aan bureauzijde een pré is
 • Kennis van en ervaring met flex / external staffing, flex wet- en regelgeving, recruitment inhuurmodellen en vendor management
 • Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, social media en het opbouwen en beheren van talentpools is een pre
 • Uitstekende beheesing van de Nederlandse en Engelse taal

We bieden

We bieden je:

 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Uitgebreide faciliteiten om fit & vitaal te blijven
 • Een uitstekend salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11% waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement voor zakelijk en privé gebruik
 • Een zeer goede pensioenregeling
 • Een uitdagende functie binnen een moderne, agile omgeving en een ambitieus, gezellig team

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Evelien Blom, Talent Acquisition Specialist, via evelien.blom@nl.abnamro.com of Frederik van Zeggeren, Talent Acquisition Specialist, via 06-50579532. We maken graag kennis met je!