Teamlead Accounting - Amersfoort

Apply
 • Posting Date: 11-07-2019
 • Vacancy number: 19121
In het kort

De wereld verandert door tal van ontwikkelingen en dit heeft directe invloed op Finance afdelingen binnen grote organisaties. Hierdoor is de rol van accounting aan het veranderen. Ben jij in staat een team in deze veranderingen mee te nemen? Heb je relevante accounting kennis en een sterke visie over de accountingmedewerker van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Manager Accounting ben je het aanspreekpunt voor accounting issues. Je werkt nauw samen met de overige Finance teams en tevens met externe partijen zoals de serviceproviders en de externe accountant. Je leidt een team van 7 personen waarmee je regelmatig overleg mee hebt. Hierbij is het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers één van je primaire doelstellingen. Je bent als coördinator verantwoordelijk voor het maandafsluitingsproces en in staat om de resultaten met andere stakeholders te bespreken. Het meedenken over toekomstige ontwikkelingen, en de rol van accounting hierin, is van groot belang in deze functie.

Je werkomgeving

Je werkt voor ABN AMRO Hypothekengroep met als standplaats Amersfoort. Accounting en Reporting bestaat uit 4 subteams en is onderdeel van de totale Finance organisatie. Het totale Accounting & Reporting team bestaat uit 22 professionals. Het Accounting team bestaat uit 7 medewerkers en een manager.
 Binnen ons team hebben wij een passie voor samenwerken en efficiency en brengen dit in de praktijk in een open en eerlijke omgeving. Kennis, kunde en netwerk wordt ingezet voor onze klanten, zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms “nee” wanneer het risico van een product voor de klant te groot is.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelf startende manager die energie krijgt van het werken met mensen en cijfers. Je helpt mee om de Finance afdeling van de toekomst neer te zetten en bent in staat om jouw team hierin te begeleiden.

Denk je dat je bij ons past? Check het profiel:

 • Een afgestudeerd HBO/WO-er op gebied van Accountancy
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen de financiële sector
 • Communicatief sterk (in woord en geschrift)
 • Accuraat, Analytisch en kritisch
 • Iemand die het overzicht behoud, ook wanneer het hectisch is
 • Een echte people manager
We bieden

We bieden je een leerzame, open en collegiale werkomgeving waarin verbeteringen, veranderingsgerichtheid en het nemen van initiatief worden gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om je vakinhoudelijke expertise te tonen en je verder te ontwikkelen met behulp van je persoonlijk opleidingsbudget. De werklocatie in Amersfoort is goed bereikbaar met OV en auto.
 Verder bieden wij jou:

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 8%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling
Interesse?

Twijfel je of dit de juiste functie voor je is of heb je nog vragen neem dan contact op met Marina Bakker, manager A&R 06-51223369. Je kunt direct solliciteren door je CV en motivatie brief op te laden via onze website. Voor vragen over het proces kun je terecht bij Robin Pichler, Talent Acquisition Specialist (Robin.Pichler@nl.abnamro.com )Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies