Teamlead Contact Center - coaching binnen ons contact center - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 07-03-2019
  • Vacancy number: 16844

In het kort

Word jij enthousiast van een omgeving waarin klanten 24/7 terecht kunnen voor alle particuliere klantenvragen via alle kanalen? En wil jij onze adviseurs naar een significant hoger werkniveau tillen d.m.v. excellente coaching? Gaat je hart sneller kloppen om continu een stapje beter te worden en wil jij in de lead zijn om het gezicht te worden van de verandering die het contact center gaat doormaken in de komende jaren?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Teamlead Contact Center geef je leiding, hiërarchisch en inhoudelijk, aan een team adviseurs (15 FTE, +/- 20 collega’s). Je bent je verantwoordelijk om vanuit het beleid een operationele vertaling te maken naar de medewerkers in jouw team. Een optimale balans tussen klantbeleving, productiviteit, kosten en het foutloos verwerken van klantvragen is hierin essentieel. En ook naleving van regelgeving continu de klanttevredenheid te verbeteren en het opvolgen van leads en het begeleiden van klanten naar het digitale kanaal zijn eveneens belangrijke kpi’s waar jij de dagelijks mee bezig houdt. Dit laatste lukt alleen als jij er ook voor zorgt dat het in gebruik nemen van nieuwe technologische ontwikkelingen in het team omarmd worden.

Om dit alles voor elkaar te krijgen toon je leiderschap in een sterk veranderende wereld en ben je in belangrijke mate een coach en sparringpartner voor je medewerkers. En werk je samen met collega teamleads om ervaringen en 'best practices' te delen en die vervolgens uit te dragen in het eigen team.

Je werkomgeving

Private Assistance is de afdeling waar klanten terecht kunnen voor al hun dagelijkse bankzaken. Door de vele klantcontacten en de data, die we daarover vergaren, zijn we  de oren en ogen van de Private Banking organisatie spelen en spelen wij een belangrijke rol in het realiseren van de  One Private Bank  strategie. Hierbij ligt een sterke focus op het digitaliseren en innoveren van ons klantcontact. Het Contact Center levert een belangrijke bijdrage aan de digitale klantreis en deze willen wij continu blijven optimaliseren. Nu vaak nog per telefoon maar de focus verplaatst steeds meer naar Social Media, WhatsApp en Chat. Eigenlijk zie je twee bewegingen: 1. Steeds meer dienstverlening zal van kantoren naar een centrale (lees: vaak Private Assistance) locatie verschuiven. 2.Zoveel mogelijk van de dienstverlening bij PA digitaliseren/automatiseren.

Je profiel

Je leidt zelfstandig een team van adviseurs en houdt hierbij rekening met het klantbelang, efficiëntie en strategische pijlers. Je weet een goede samenwerking met je collega teamleads, operational managers en stakeholders van het Contact Center te borgen. Je bent gericht op het realiseren van overeengekomen doelstellingen. Details en data induiken schuw je niet. Je bent in staat om zelfstandig besluiten te nemen en dit door te vertalen naar de werkvloer ongeacht de veranderende omgeving of eventuele bezwaren.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Hbo afgeronde opleidng en 2+ jaar leidinggevende ervaring
- Affiniteit met de financiele dienstverlening en de contact center wereld die zich continue (digitaal) ontwikkelt 
- Je hebt kennis over het ontwikkelen van teams en feedbacktechnieken
- Van nature engeriek en positief ingesteld

We bieden

Het Contact Center biedt jou een omgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei en waarbinnen initiatieven nemen wordt gestimuleerd. Wil jij jouw passie en drive in coaching vertalen naar een organisatie die sterk in verandering is, dan is dit je kans. Je krijgt echt de ruimte om een zichtbare bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen van het contact center van Retail banking.

Salarisindicatie: Eur. 50k - 55k all-in o.b.v een 36-urige werkweek.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met  Anky van Huffel (06-10578569). We maken graag kennis met je.

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies