Financial Professional - Amersfoort

Apply
 • Posting Date: 21-10-2019
 • Vacancy number: 22908
In het kort

Als Reporting Professional bij ABN AMRO Hypotheken Groep (AAH) heb jij de ambitie om in- externe IFRS-rapportages juist en tijdig te rapporteren. Het gaat hierbij niet alleen om de cijfers maar ook het verhaal achter de cijfers. Vanzelfsprekend krijg je de vrijheid om initiatieven te nemen, lef te tonen om dit te realiseren en verbeteringen te implementeren. Je schakelt makkelijk met interne partijen op verschillende niveaus maar ook met externe partijen zoals de externe accountants. Als je dit in je bagage hebt en je werkt graag in een snel veranderende organisatie, dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Dit ga je bij ons doen

Je werkt mee aan de totstandkoming van de diverse IFRS in- en externe rapportages. Het samenstellen van de AAH vennootschappelijke jaarrekening van is een onderdeel hiervan. Je maakt hierbij gebruik van je kennis op het gebied van onder andere IFRS. Veranderende regelgeving, in een meer big data gedreven omgeving, zorgen voor veel afwisseling en geven je de mogelijkheid om in projecten te participeren en jezelf verder te ontwikkelen. Je sterk analytisch vermogen ondersteunen je hierbij. Je hebt geen moeite om het overzicht te houden en je collega’s mee te krijgen in veranderingen. Je vervangt het Hoofd bij diens afwezigheid. Met bijna EUR 150 miljard aan hypotheken op de balans is er binnen ABN AMRO volop aandacht voor onze producten.

Je werkomgeving

Jouw nieuwe werkplek vind je bij de Finance organisatie van de beste Hypotheekverstrekker in 2019 direct naast het station Amersfoort Schothorst. Met 8 reporting professionals werk je voor het AAH Internal- en het SPV & Regulatory Reporting team. Samen met de teams Change en Accounting vormen wij de afdeling Accounting & Reporting. Naast de IFRS-rapportages is ons team ook verantwoordelijk voor de toezichthouder rapportages en rapportages die betrekking hebben op onze gesecuritiseerde portefeuille.

Dit breng je mee

Een ondernemende houding met een positieve mindset die zich thuis voelt in een snel veranderende omgeving. Ook heb je:

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding waaruit de affiniteit met finance blijkt
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een relevante omgeving
 • Kennis van de International Financial Reporting Standards (IFRS)
 • Een positieve en ondernemende houding
 • Nieuwsgierig, kritisch en zoekt altijd naar een pragmatische oplossing
 • Analytisch sterk en je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met toezichthouder rapportages is een pre
Wat bieden wij je

Je kan rekenen op een dynamische omgeving waarbij je de vrijheid krijgt om initiatieven te nemen. Daarnaast werk je mee aan vernieuwingen die je werk afwisselend maken. Door de samenwerking met de diverse stakeholders krijg je de kans om een breed netwerk op te bouwen binnen ABN AMRO Bank. De reguliere werkplek is Amersfoort. Op dit moment werken we 1 dag per week thuis en heb je regelmatig gesprekken met onze stakeholders in Amsterdam.

Daarnaast bieden wij je:
 

 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken
 • Een salaris in overeenstemming met kennis en ervaring
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een ov-jaarabonnement of een reiskostenvergoeding in geld
 • Een goede pensioenregeling

 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onze website. Wil je eerst meer weten voordat je de stap naar ABN AMRO Hypotheken maakt? Peter Zant (Hoofd SPV & Regulatory Reporting en Hoofd Internal Reporting a.i.) beantwoordt graag je vragen via 06 462 47 936.

 

Indication of Application Process

Step 1: Application

Fill out the information on the application form and upload your motivation letter and resume

Step 2: First interview

You will receive a confirmation of your application by e-mail. Within two weeks you will hear if you are invited for an interview

Step 3: Online assessment

You make an online cognitive test or an online assessment

Step 4: Second interview

You are invited for a second interview

Step 5: Job offer

You receive your job offer, once you have accepted it is time to start!

Related vacancies