IT Integrator I - Amsterdam

Apply
  • Posting Date: 17-01-2020
  • Vacancy number: 23175
In het kort

Binnen het IT delivery domein Distribution zijn we op zoek naar een IT Integrator.
De IT Integrator zorgt er voor dat alle (technische) aspecten van complexe changes binnen IT op elkaar zijn afgestemd. Hij * doet dat op een dusdanige manier dat er geen onnodige vertragingen, verstoringen of andere inefficiënties ontstaan. Hij verzorgt een optimale afstemming tussen stakeholders als Engineering Leads, (lead) Product Owners, Solution Engineers, Scrum Masters en Development Engineers. Hierdoor draagt de integrator bij aan de maximalisatie van de output van de IT organisatie op het gebied van snelheid, kwaliteit en business value.

De IT Integrator is een spin het web, met technische kennis en organisatiesensitiviteit, die z’n mannetje staat!
* Overal waar hij staat, kan ook zij worden gelezen
 

Je werk

Algemeen
De focus van de IT Integrator ligt op changes die vanwege een complexiteit (technisch, functioneel of organisatorisch) niet zelfstandig door de lijnorganisatie kunnen worden gerealiseerd.
Als de Lijn (Delivery Lead, Engineering Leads, Product Owners) de complexiteit niet (meer) kan overzien, kan een IT Integrator worden ingeschakeld. Ook kan een IT Integrator worden ingezet voor het coördineren (ordenen, prioriteren, afstemmen) van de wensen van verschillende IT stakeholders, die uitgevoerd moeten worden in het kader van de IT4IT agenda.
De functie is betrokken vanaf het moment dat de initiële wens tot verandering bij IT binnenkomt tot het moment dat de complexiteit dusdanig is gereduceerd dat de lijnorganisatie zelf verder kan. Hij draagt zorg voor de tijdige aanhaking van de juiste stakeholders, ziet er op toe dat noodzakelijk werk tijdig en goed gebeurt en overtuigt Product Owners om onderdelen van de change met de juiste prioriteit en het juiste ritme op de backlogs te verwerken.
Uitgangspunt is, dat een IT Integrator alleen wordt ingeschakeld bij werkzaamheden die vanwege de complexiteit niet zelfstandig door de lijnorganisatie kunnen worden uitgevoerd. Onderdeel van de functie is de lijnorganisatie te trainen zodat deze een vergelijkbare change volgende keer (meer) zelfstandig kan oppakken.
De technische IT aspecten, gecombineerd met te overtuigen en te adviseren stakeholders maken de IT Integrator rol uitdagend en complex. Hij moet onderhandelen over tijdslijnen, prioriteiten, voor meerdere changes en/of applicaties tegelijk. Hierbij heeft hij te maken met tegengestelde belangen en soms beperkte technische kennis bij zijn stakeholders.
Specifiek deze opdracht
De opdracht speelt zich af in de Internet Bankieren omgeving, zowel technieken van eerder als hedendaagse technieken. Bekendheid in de Internet Bankieren omgeving is daarom gewenst.

 

Je werkomgeving

I&T zorgt dat de IT-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voor klanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, creëert transparantie met betrekking tot de IT-bijdrage binnen de total cost of ownership en onderhoudt service kwaliteit van systemen en infrastructuur. Tevens heeft I&T het overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.
CIO is verantwoordelijk voor de IT-delivery aan de klanten van ABN AMRO, de businesslines en onderliggende Grids. Onder IT-delivery valt zowel het opleveren van functionaliteit voor klanten en medewerkers, als ook het up to date houden van de IT-omgeving. Naast IT-delivery is CIO ook verantwoordelijk voor IT-beheer. Dit houdt in de ontwikkeling en het onderhoud van applicaties ten behoeve van ABN AMRO-activiteiten, inclusief de totale infrastructuur en service beheer. Dit betreft ook alle IT-technische vraagstukken en ontwikkeling (innovatie) binnen de ABN AMRO-organisatie. De werkzaamheden van de IT Integrator vinden plaats in Nederland in een internationale context. Als gevolg van de samenwerking met vendoren in andere landen waardoor functiehouder te maken heeft met cultuurverschillen.

Je profiel

Wij zoeken een teamplayer die zich moeiteloos tussen verschillende teams kan bewegen. Iemand die het grote geheel van changes overziet en de losse delen tot in (mate van) detail kent. En iemand die zelfstandig zaken voor elkaar weet te krijgen, ook als deze niet eenvoudig zijn.
Iemand die wil werken in een Agile omgeving, waarin mensen de vrijheid hebben om te experimenteren en met nieuwe ideeën te komen. En die in staat is om de brug te slaan tussen IT en de rest van de organisatie én onze klant. Je hebt een intrinsieke motivatie om bij ABN AMRO te werken en iedere dag de bank een stukje beter te maken.
Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Kennis op HBO/WO niveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan 3 jaar ervaring binnen IT
  • Kennis van relevante applicaties en algemene ABN Amro IT Architectuur
  • Kennis en ervaring met IT-omgevingsfactoren zoals coördinatie, architectuur, infrastructuur, security en beheer (ITIL)
  • Kennis van bedrijfskundige principes, marketing, Planning & Control, Risicobeheersing en kostenbeheersing
  • Ervaring met het werken aan complexere changes in een Agile/Scrum omgeving
  • Uitstekende communicatieve skills op de sheidslijn van IT en Business
     
We bieden

Wij bieden een werkomgeving waarbij je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en óók om het domein en je omgeving verder te professionaliseren, onder andere op de Agile principes. We werken met een open cultuur waarbij we elkaar feedback geven, waar fouten maken mag, maar waarbij je altijd iets wilt leren van de ervaringen die je opdoet om ze elke dag ook zelf een stukje beter te worden. Je hebt de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en de ruimte om te groeien in een leuk, enthousiast en ambitieus team. Dat je de komende jaren veel gaat leren staat vast, we hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je zowel vertrouwen als ruimte krijgt en groeit tot de professional die je wilt zijn.
 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Danielle Schaapman, IT Team Lead Content Services & Mobile Banking: danielle.schaapman@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je.