Stage ABN AMRO MeesPierson Retail Investments - Utrecht

Apply
  • Posting Date: 06-01-2020
  • Vacancy number: 25933
In het kort

Vind je het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? Verdiep jij je graag in de achtergronden van onze specialisten? Wat houdt het in om onze Beleggingsspecialisten optimaal te ondersteunen en een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal! Wij zijn benieuwd!Retail Investments is verantwoordelijk voor de beleggingsdienstverlening voor Retail klanten met een vermogen boven de €75.000 tot €500.000. We werken vanuit vier clusters in het land: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Zwolle. Het team van assistenten zijn gevestigd in Utrecht. Jouw werkplek is in Utrecht, met mogelijkheid tot flexwerken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je zorgt voor de verdere afhandeling en het gereed maken van nieuwe vermogensbeheer contracten, het wijzigen van contracten in de desbetreffende systemen en stelt klantdossiers samen. Je stelt in samenspraak met de specialisten voorstellen en offertes op, werkt (verzamelde) gegevens uit en verwerkt deze in de juiste systemen. Je vraagt ontbrekende gegevens op bij collega’s, de klant of externe instanties. Bewaakt de doorlooptijden van de afhandeling van het verkoopproces, signaleert stagnatie, gaat na wat de oorzaak hiervan is en onderneemt actie om deze te verhelpen. Ziet toe op ontvangst van de getekende offerte en belt de klant in geval van uitblijven.Je verricht overige met de afdeling samenhangende werkzaamheden, gericht op het ondersteunen van de specialist. Je ondersteunt bij de agendaplanning en het maken van klantafspraken voor de specialisten Vermogensadvies zowel FtF als op afstand (beeldverbinding).Verder:

  • Heb jij de mogelijkheid tot meelopen met de specialisten en het bijwonen van klantgesprekken
  • Ondersteun je de adjuncten bij het verzamelen van management informatie
  • Bereid je weekstarts en teamoverleggen voor
  • Denk je mee over verbeteren van onze processen en kom je actief met verbeterideeën
  • Leer je ABN AMRO beter kennen, denk hierbij aan het meelopen en bezoeken van een andere afdeling
Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze duurzame relatie met onze klanten en deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

Wie ben jij?

Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, proactief en communicatief vaardig. Je bent niet bang om flexibel en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwsgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over HBO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk! 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Interesse?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.