Stage Commercial Banking Leisure - Rotterdam

Apply
  • Posting Date: 18-12-2019
  • Vacancy number: 24682
In het kort

Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? ABN AMRO zoekt studenten die graag naast hun studie relevante werkervaring bij ons op willen op doen. Je leert jezelf goed kennen, en de bank natuurlijk ook. Met hulp van je nieuwe collega’s ervaar je hoe het is om in een grote, zakelijke organisatie te functioneren. Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Werk genoeg; wat maak jij ervan?

Je werk

Waardevolle werkervaring opdoen
ABN AMRO staat midden in de samenleving. De afdeling waar je komt werken is Commercial Banking bij de leukste sector Leisure. Wij bedienen klanten die zich richten op gastvrijheid dus van hotels tot pretparken oftewel zeer aansprekend! Ons team werkt over heel Nederland maar wij zoeken nu ondersteuning op onze vestiging in Rotterdam. Er is ontzettend veel te doen, dus kunnen we je hulp goed gebruiken. Daarom zoeken we enthousiaste en talentvolle studenten die een waardevolle werkervaring willen opdoen.

Pak die kans
Je assisteert de Relatiemanager bij het bedienen van de klantportefeuille die bestaat uit Midden- en Grootbedrijf klanten.  Je draagt bij aan het optimaliseren van de resultaten van de portefeuille en individuele klanten daarbinnen. Dit doe je onder andere door verdere cross- en deepsell in standaard producten. Je streeft naar een duurzame en lange termijn relatie met onze klanten en stelt hierbij het klantbelang centraal. Hierbij zorg je voor een evenwichtige afweging van de belangen van onze klanten, de bank en de verschillende betrokken stakeholders.

Je werkomgeving

Snel op je plek. Bij ABN AMRO werk je ineens in een grote organisatie: op een drukke afdeling achter de schermen. Daarbij zal je de kennis uit je studieboeken in de praktijk moeten brengen. Maar je leert ook wat er niet in staat. Met onze begeleiding en hulp van je collega’s ontdek je snel welke werkzaamheden bij je passen.

Je profiel
We bieden
Interesse?

Zo solliciteer je.
Ben jij onze nieuwe toptalent? Dan horen we graag van je! Reageer nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Hans van Santen, Sector Manager Assistent Relatiemanagers Leisure. We maken graag kennis met je! Solliciteer dan snel via onderstaand emailadres met je CV en motivatiebrief en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Email: hans.van.santen@nl.abnamro.com